Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

To analytisk stærke medarbejdere

Økonomi og Indenrigsministeriet

Fuldtidsstilling

Vil du være med til at vise, hvordan den offentlige sektor opnår de bedste resultater for pengene? Og har du analytisk sans? Så har du nu mulighed for at søge en stilling i Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed.

Hvem er vi?
Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed skal understøtte styringsopgaven i kommuner og regioner ved at udarbejde benchmarkinganalyser af høj faglig kvalitet, der synliggør potentialer for bedre opgaveløsning og udpeger god praksis inden for forskellige sektorområder. 

Enheden blev oprettet i efteråret 2017 som en selvstændig enhed med egen bestyrelse under Økonomi- og Indenrigsministeriet, og der er aktuelt otte ansatte i enheden. Enheden er placeret sammen med Økonomi- og Indenrigsministeriets departement i Slotsholmsgade, København K. 

Om stillingerne
Du vil som en del af enheden få ansvar for at udarbejde benchmarkinganalyser på tværs af forskellige velfærdsområder som social- og sundhedsområdet, uddannelsesområdet mv. Du vil på dine opgaveområder få ansvaret for at gennemføre de forskellige faser, der knytter sig til analyserne, herunder udvikling af analyseidéer, udvælgelse af relevante indikatorer, håndtering af forskelle i rammevilkår, databehandling, afdækning af god praksis samt formidling af analyseresultater. 

Du vil i stillingen få en unik mulighed for at være med til at præge udviklingen af enheden, som stadig er relativ ny. Samtidig får du mulighed for at arbejde med analyser, der gør en positiv forskel for kommuner og regioner i deres arbejde med at forbedre opgaveløsningen. Den nærmere sammensætning af dine ansvarsområder og opgaveportefølje vil afhænge af dine interesser og din profil.

Om dig
Vi forventer, at du har stærke metodiske og analytiske kompetencer, og at du har erfaring med at gennemføre analyser på baggrund af større datasæt. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med registerdata eller har afdækket god praksis gennem kvalitativ analyse, men det er ikke en forudsætning. Du skal desuden have lyst til at gå aktivt ind i det fælles arbejde med at sætte den nye enhed på landkortet og gøre den til en succes. Du kan enten være nyuddannet eller have nogle års relevant erfaring fra arbejdsmarkedet.

Vi lægger desuden vægt på, at du: 

  • har en relevant akademisk uddannelse (f.eks. cand.polit./oecon., cand.scient.pol., cand.scient.soc. eller lign.). 
  • har interesse for kommuner og regioners opgaveløsning
  • kan arbejde selvstændigt og sikre fremdrift i opgaveløsningen
  • er god til at skrive og formidle et budskab på en klar og overskuelig måde
  • har mod på at arbejde i en dynamisk og ofte travl enhed 
  • har gode samarbejdsevner

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse vil afhængigt af kvalifikationer ske som fuldmægtig eller som konsulent efter AC-overenskomsten. Stillingerne er på fuld tid med gennemsnitlig 37 timer per uge. 

Ansættelsesområdet er Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed. Arbejdsstedet er Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed, Slotsholmsgade 10, 1216 København K. 

Stillingerne ønskes besat pr. 1. januar 2019.

Vil du vide mere 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chef for Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed Peter Østergaard på tlf. 2916 0261, peos@oimb.dk. 

Sådan søger du
Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Økonomi- og Indenrigsministeriets hjemmeside (www.oim.dk).

Ansøgningen skal være ministeriet i hænde senest onsdag den 31. oktober 2018, kl. 12.00. 

Vi forventer at holde samtaler i uge 45 og 46. 

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Økonomi og Indenrigsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

31 oktober 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online