Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Finansministeriets departement søger to kollegaer til arbejdsmarkedsområdet

Finansministeriet

Fuldtidsstilling

Brænder du for at gøre en forskel på arbejdsmarkedsområdet? Så er en stilling i kontor for arbejdsmarkedspolitik og overførsler (1. kontor) måske noget for dig.

Om Finansministeriet og kontor for arbejdsmarkedspolitik og overførsler

Finansministeriet varetager en bred vifte af opgaver, som enkeltvis og samlet bidrager til at give regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en sund økonomisk politik, og som sikrer fornyelse og effektivisering af den offentlige sektor.

I Finansministeriet er 1. kontor ansvarlig for arbejdsmarkedspolitik, integrationspolitik og indkomstoverførsler. Det omfatter opgaver om at betjene finansministeren, innovationsministeren, regeringen og Folketinget. Derudover står kontoret for udarbejdelse af beslutningsoplæg og analyser vedrørende arbejdsløshedsdagpenge, kontanthjælp, den aktive arbejdsmarkedspolitik mv. Kontoret står desuden for den udgiftspolitiske styring af arbejdsmarkedsområdet og varetager forhandlingerne om Beskæftigelsesministeriets budget under den årlige finanslovproces. Endvidere indgår kontoret i koordineringen og gennemførelsen af en række reformprojekter inden for den offentlige sektor.

Om de ledige stillinger

Der er to ledige stillinger i kontoret. Til begge stillinger søger vi dig, som brænder for at skabe fagligt velfunderede beslutningsgrundlag til de politiske processer. Du vil komme til at arbejde med analyser og beslutningsoplæg af arbejdsmarkedspolitikken og indkomstoverførslerne og foretage økonomiske konsekvensberegninger af konkrete forslag mv.

Til den ene stilling forventer vi, at du er uddannet økonom (cand. oecon., cand.polit., cand.scient.oecon. e.l.) og lægger desuden vægt på, at du

·  er en faglig stærk profil med erfaring inden for arbejdsmarkedsområdet

·  har interesse for mikroøkonomi og økonometri

·  har erfaring med registerbaserede analyser og modelarbejde

·  tager ansvar, arbejder selvstændigt og sikrer fremdrift i dine projekter

·  formår at give dine erfaringer videre til kollegaer

·  er ambitiøs, målrettet og initiativrig og trives med en travl og afvekslende hverdag.

Til den anden stilling forventer vi, at du er uddannet samfundsvidenskabelig kandidat fx politolog, sociolog, økonom e.l. og lægger desuden vægt på, at du

·  har en stærk faglig profil

·  er analytisk skarp og motiveret for at arbejde med tal og analyser

·  har gode kommunikations- og samarbejdsevner

·  tager ansvar, arbejder selvstændigt og sikrer fremdrift i dine projekter

·  er ambitiøs, målrettet, initiativrig og trives med en travl og afvekslende hverdag

·  har interesse for og gerne erfaring med at understøtte politiske processer og arbejdsformen i en politisk styret organisation.

Vi lægger stor vægt på din faglige udvikling og derfor tilpasses opgaverne erfaringsniveau og uddannelsesbaggrund. Det er derfor ikke afgørende, om du er nyuddannet eller har erfaring fra tidligere.

Vi tilbyder et job, hvor du sammen med engagerede og dygtige kolleger er med til at præge dine arbejdsopgaver i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du hurtigt får ansvar for dine egne arbejdsområder, og hvor tempoet ind i mellem er rigtig højt.

Vi lægger stor vægt på at udvikle vores medarbejdere ved bl.a. løbende at tilpasse ansvar og arbejdsopgaver med henblik på også at fremme videre karrieremuligheder for vores ansatte. Det kendetegner Finansministeriet, at medarbejderne er ambitiøse på egne og på samfundets vegne og motiveres af arbejdsopgaver, der løses i et højt tempo med resultater, der har stor betydning for samfundsudviklingen.

Finansministeriet opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer (både for bachelor- og kandidateksamen) skal være modtaget via vores online rekrutteringssystem senest den 22. oktober 2018.

Ansættelse

Du ansættes som fuldmægtig eller konsulent afhængig af erfaring og efter overenskomst for akademikere i staten med mulighed for individuel forhandling.


Yderligere oplysningerHvis du har spørgsmål, kan du kontakte kontorchef Martin Sonnefeld Jørgensen på tlf. 33 92 41 31 eller pr. mail msj@fm.dk


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Finansministeriet

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

22 oktober 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online