Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Vil du være med til at udbrede fremtidens dataløsninger?

Inviso

Inviso søger studenter til opstart 1. februar 2019.

Big data og Business Intelligence er nøglen til succes, når vigtige beslutninger skal træffes. Virksomheder efterspørger data scientists, som kan humanisere og omsætte data til værdiskabende resultater.


Vil du være deres ekspert og rådgiver? Så er vi det rette sted!

Hos Inviso er vi specialiseret i Alteryx og Tableau og vi hjælper danske C20 virksomheder, samt store globale virksomheder med at få fuldt udbytte af deres data. Vores kompetencer inden for forretnings- og dataforståelse gør os i stand til at levere unikke løsninger til hver enkelt kunde og hjælpe dem med at træffe de rigtige beslutninger.

Vi gør en dyd ud af at være de bedste på markedet og investerer tid og ressourcer i vores ansattes udvikling. Sidste år var hele teamet bl.a. til konference i London og Las Vegas.

Vi tror på, at de bedste løsninger skabes sammen og vi arbejder tæt sammen som team. Der er højt til loftet og en uformel omgangstone og vi søger studerende, der er nysgerrige, elsker at nørde data og ikke stiller sig tilfreds med status quo. Vi sætter stor pris på hinanden og elsker en øl i fredagsbaren.

Hos os bliver du ekspert i at bearbejde, analyse, visualisere og formidle data. Det sker gennem et intenst onboarding program, hvor du vil blive uddannet og certificeret i Alteryx og Tableau, oplært som konsulent, så du kan drive dine egne projekter og knuse ethvert dataproblem. Som student deltager du på lige fod med resten af teamet og vi forventer, at du kan tage ansvar fra første dag.


Det søger vi

Du læser en naturvidenskabelig, økonomisk eller samfundslig uddannelse - meget gerne på kandidaten. Har en god logisk og analytisk sans og meget gerne flair for formidling. Da du skal arbejde med at analyse og visualisere data er kreativitet værdsat og en struktureret arbejdstilgang afgørende. Stillingen er fastsat til 15-20 timer om ugen med fleksibilitet i forhold til studiet.

Al erfaring med dataarbejde (Excel, SAS, Stata, SQL, R, SPSS og lignende) er et plus. Du skal have lyst til at sprinte op ad en stejl læringskurve og have mod på at blive ekspert i Alteryx og Tableau, hvis du ikke allerede er det.


Ansøgningsproces

Kribler det i fingrene for at blive ekspert i big data og business intelligence, så send en ansøgning, dit CV og karakterudskrift til job@inviso.dk.

Stillingerne søges besat pr. 1. februar 2019 og vi afholder samtaler løbende.

Vi kører samtaler i tre runder. Første samtale er et personligt interview med vores Talent Developer og en af vores konsulenter. Anden samtale er et case interview, hvor du forud for samtalen vil få udleveret et datasæt og en case, som du skal præsentere i Alteryx eller Tableau for to af vores team leads, mens tredje samtale foregår med en af vores partnere.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Inviso

Geografi

Gammel Kongevej 3E, 1610 København V

Ansøgningsfrist

25 november 2018

Søg jobbet

Talent Developer Katrine Møller Jensen tlf. 50944781 og job@inviso.dk