Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Talstærk studentermedarbejder til YouSee Customer Analytics

YouSee

Har du mod på at prøve kræfter med de store datamængder i teleindustrien, og har du lyst til at skabe analyser, indsigter og rapporter om YouSee’s kundeoplevelse? Så kan du meget vel være vores nye kollega i Customer Analytics-teamet.

Du bliver en del af et dedikeret team, hvor vi tror på en data-dreven tilgang til at forstå og forbedre kundeoplevelsen. Vi ser data og analyse som et afgørende redskab til at definere, hvor vi skal forbedre os for at følge med vores kunders krav og forventninger.

Om jobbet

Som student i YouSee Customer Analytics bliver du en nøglespiller i udarbejdelsen af vores faste ugentlige og månedlige rapporter om kundeoplevelsen og kaldsindgange. Du vil indgå i vores løbende arbejde med ad-hoc-analyser og projekter omkring kundeoplevelser.

Om teamet

Vores Customer Analytics-team har en afgørende rolle i at:

  • drive og supportere en holistisk forståelse af kundeoplevelsen med udgangspunkt i kvantitative og kvalitative data
  • håndtere og analysere indsamlet data om vores kunder (adfærd, perception og oplevelse, kald, produkter mv.)
  • finde trends og stille skarpt på særligt interessante mønstre i kundedata, kaldsdata og kundeundersøgelser og gøre dem til brugbare indsigter
  • facilitere og vejlede kollegaer om indsamling af nye indsigter via surveys, eksperimenter osv.
  • udarbejde og supportere ugentlige og månedlige rapporter på KPI’er omkring kundeoplevelsen.

Om din baggrund

Det vil være oplagt, at du har en baggrund som stud.polit, oecon, HA, computer science eller lignende. Med udgangspunkt i dit studie har du styr på statistik, er stærk i Excel og har evt. allerede stiftet bekendtskab med kode i SQL, SAS, R eller Phyton. Det vil være en fordel, hvis du også har kendskab til spørgeskemaundersøgelser og kan bearbejde cross section og panel data.

Om dig

Du har gå-på-mod, arbejder struktureret med dine opgaver og sætter en ære i at levere en god kvalitet inden for den aftalte ramme. Du motiveres af at lære nye ting og er nysgerrig efter praktisk erfaring indenfor struktureret problemløsning, dataanalyse og modellering.

Vi forestiller os, at du starter på 5., 6. eller 7. semester og har lyst til at arbejde i gennemsnit 15 timer om ugen – vi er selvfølgelig fleksible i forbindelse med eksamensperioder.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 10. november 2018, men tøv ikke med at sende din ansøgning før. Vi holder ansøgningssamtaler d. 15. og 16. november 2018.

Arbejdssted: Teglholmen, København.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Business Analyst, Kristian Jørgensen, tlf.: 21 68 03 22.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

YouSee

Geografi

København

Ansøgningsfrist

10 november 2018

Søg jobbet

www.tdcgroup.com/career