Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til kompleks databehandling og rapportering i Statens It

Statens It

Ønsker du at udvikle din i forvejen gode dataforståelse, at få erfaring med intern og ekstern rapportering og aktivitetsbaseret afregning på it-området? 

Vi søger en talstærk, struktureret og analytisk studentermedhjælper til rapportering i Team Forretningsunderstøttelse. 

Du skal have mod på spændende og udfordrende opgaver i en hverdag præget af stor selvstændighed og lyst til at tilegne dig praktisk og studierelevant erfaring med databehandling og rapportering.  

Om stillingen 

Sammen med dine gode kolleger driver du vores rapportering, som er i løbende forandring i takt med, at vi introducerer nye værktøjer, og der opstår nye behov for data og rapportering internt og eksternt.  

Du skal blandt andet arbejde med:  

• rapportering internt og eksternt 

• formidling af komplekse data 

• databehandling af store datasæt 

• ad hoc-opgaver i teamet 

Stillingen har et klart udviklingsmæssigt perspektiv og vil byde på faglige og personlige udfordringer i en statslig styrelse og en større it-virksomhed i vækst. Kendskab til it er ikke en forudsætning. 

Vi forventer 

Du er studerende på en lang videregående uddannelse. Din studieretning er ikke afgørende, men det kan fx være økonomi, matematik, it eller statskundskab.  

Du er den helt rigtige til jobbet, hvis: 

• Du har drivkraft og gå-på-mod, og du går selvstændigt til opgaverne med godt humør 

• Du er systematisk, struktureret og analytisk i din tilgang  

• Du har flair for tal og er avanceret bruger af Excel (eller har mod på at blive det) 

• Du trives med faste driftsopgaver, men vil også gerne deltage i mere udviklingsprægede opgaver 

• Du stiller høje krav til kvaliteten af eget arbejde og leverer resultater af høj standard 

Du kommer til at indgå på lige fod med de øvrige medarbejdere i teamet, og du får en dybdegående indsigt i data og i de værktøjer, vi bruger til opbygning af rapporter og til formidling. Vi bruger bl.a. EXCEL, VBA og SQL, og vi er i gang med at introducere Power BI. 

Om os 

Statens It er en styrelse i Finansministeriet, som driver it-drift for 16 ministerområder og deres ca. 19.000 brugere. I modsætning til mange andre styrelser har vi ikke en fast bevilling på finansloven. Vi får i stedet vores indtægter ved at afregne kunderne på baggrund af deres faktiske forbrug af Statens It’s services. 

Du vil blive en del af Team Forretningsunderstøttelse, der, ud over rapportering og kundefakturering, også arbejder med indtægtsbudgettering, prisberegninger, udarbejdelse af businesscases, analyser samt intern og ekstern kommunikation. 

Vi kan tilbyde at blive en del af et team med drive, faglig sparring og godt humør, og som hele tiden stræber efter at udvikle området, så vores service over for kunderne og huset bliver endnu bedre.  

Ansættelsesvilkår 

Arbejdstiden vil gennemsnitligt være 15 timer om ugen. Vi forventer, at du er fleksibel og i perioder vil have mulighed for at arbejde mere, samtidig med at arbejdstiden tilrettelægges under hensyntagen til din undervisning og eksaminer. Du ansættes som timelønnet studentermedhjælper i henhold til organisationsaftalen for kontorfunktionærer.  

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende, kan dokumentere at være indskrevet ved en højere læreanstalt, og at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse via PET-graden FORTROLIGT. 

Yderligere oplysninger 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lene Stampe på 20667834 eller Lene.stampe@statens-it.dk.  

Ansøgning 

Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag sendes via statens e-rekrutteringssystem. Tryk på knappen ’Søg stillingen’.  

Indsend senest den 15. november 2018.  

Statens It opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Statens It

Geografi

Lautruphøj 2, 2750 Ballerup

Ansøgningsfrist

15 november 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online