Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Fagligt stærk studentermedhjælper til Den Tværgående Analyseenhed i Københavns Kommune

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Har du et højt fagligt niveau og interesse for økonomiske og statistiske analyser? Har du et ønske om at arbejde med politiske problemstillinger på Danmarks største arbejdsplads? Så kan vi tilbyde dig en lærerig arbejdsplads med et stærkt fagligt analysemiljø.

Om stillingen

Du bliver en del af Københavns Kommunes Tværgående Analyseenhed. Analyseenhedens kerneopgaver er at:

  • Udarbejde statistiske og økonomiske analyser, som kan danne beslutningsgrundlag til de Københavnske politikere for at skabe bedre effekter og kvalitet for borgerne og effektiviseringer for kommunen.
  • Foretage fremskrivninger og analyser af Københavns Kommunes økonomiske situation, herunder udarbejdelse af befolkningsfremskrivninger for København.

Tilsammen er vi 15 ansatte i enheden.

Opgaver

Du kommer til at arbejde med mikrodata fra f.eks. fra Danmarks Statistik, så en stor del af arbejdet består i at programmere i SAS og arbejde i Excel med at tilrettelægge og præsentere data. Derudover vil du også indgå i udarbejdelsen af mindre og større analyser til offentliggørelse eller som beslutningsgrundlag til de Københavnske politikere.

Analyseområderne dækker bredt fra beskæftigelses- og socialområdet, til vækstpolitik, demografi og undervisning. Enheden arbejder meget projekt- og udviklingsorienteret, men der vil også være enkelte driftsopgaver samt ad-hoc-opgaver.

Vi lægger vægt på at du:

  •  læser en økonomfaglig uddannelse som cand.polit., cand.oecon. cand.scient.oecon. eller lignende
  • er faglig stærk, særligt i forhold til statistik og databehandling
  • har flair for tal, samt en interesse for og gerne erfaring med at arbejde i SAS og STATA eller lignende
  • har analytisk blik og gode formuleringsevner.
  • er god til at samarbejde og er en god kollega både fagligt og socialt
  • har lyst til at arbejde i en politisk organisation
  • har minimum to år tilbage af studiet

Som person forventer vi, at du er initiativrig, detaljeorienteret og kan arbejde selvstændigt og struktureret. Du tænker strategisk, og er god til at overskue komplekse problemstillinger.

Vi tilbyder

Du kommer til at arbejde i et økonomfagligt udfordrende og løsningsorienteret arbejdsmiljø med spændende og komplekse opgaver, der har stort politisk fokus. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og samtidig får du en række kompetente og engagerede kolleger, og du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der lægges vægt på et godt socialt miljø og en god omgangstone.

Løn- og ansættelsesforhold

Arbejdstiden er omkring 15 timer om ugen i gennemsnit. Arbejdstid og dage aftales nærmere, men vi er generelt fleksible, ligesom der tages hensyn til eksamenslæsning.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Cheføkonom Claus Andersen på 2440 6872 eller Teamleder Jane Frøjk Johansen på 5137 3802.

Søg stillingen via nedenstående link senest den 11. november 2018. 

Samtaler afholdes i uge 46. Ansættelse er pr. 1/12 2018 eller hurtigst muligt derefter. Søg jobbet her ved at indsende ansøgning, CV og karakterblad.

Om Økonomiforvaltningen 

Økonomiforvaltningen varetager kommunens økonomiske interesser og producerer analyser, notater mv. for direktionen og Overborgmesteren ligesom Finansministeriet varetager regeringens økonomiske interesser og producerer analyser mv. for ministeren.

Vores mål er at fastholde og udvikle København som en af verdens bedste byer at bo i – og skabe øget vækst gennem viden, innovation og beskæftigelse.

Om Den Tværgående Analyseenhed 

Den Tværgående Analyseenhed skal i samarbejde med alle kommunens forvaltninger udarbejde analyser, der kan fungere som strategisk beslutningsgrundlag for kommunens politikere og være med til at sikre en høj faglighed. Med mere end 600.000 indbyggere udgør København mere end 10 pct. af landets befolkning, og byen er samtidig blandt de hurtigst voksende i landet. Dette stiller et stadig større krav til, at byens politikere kan træffe beslutninger på et fagligt oplyst grundlag.

Enheden er forankret centralt i Økonomiforvaltningen, men skal arbejde tæt sammen med de øvrige forvaltninger. En stor del af enhedens opgaver fastlægges således i et årligt arbejdsprogram, som fastlægges i samarbejde med de øvrige forvaltninger.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Københavns Kommune, Økonomiforvaltningen

Geografi

Rådhuspladsen 1

Ansøgningsfrist

11 november 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online