Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Praktikanter til miljø- og samfundsøkonomi

NIRAS A/S

Bliv praktikant i foråret 2019

NIRAS’ afdeling for Bæredygtighed, Ressourcer og Cirkulær Økonomi søger en økonom-praktikant fra februar 2019. I afdelingen arbejder vi bl.a. med forskellige typer af ressource-, energi-, miljø- og klimaopgaver for både offentlige og private kunder.

Økonomteamet søger en praktikant på kandidat-delen til forårssemestret 2019. Temaerne for vores økonomiske analyser ligger primært inden for klima og energi samt miljø og erhvervsudvikling, men vi dækker langt mere end det. Konkrete eksempler på igangværende opgaver er en opgørelse af forbruget af plastikposer i Danmark for Miljøstyrelsen, en økonomisk analyse af forskellige virkemidler til reduktion af partikelemissioner samt samfundsøkonomiske analyser af forsyningsprojekter.

NIRAS er Danmarks tredje største rådgivningsfirma og løser opgaver inden for en lang række områder. Som praktikant skal du derfor være parat til at samarbejde med et bredt spektrum af fagligheder fra hele organisationen.

Dine kvalifikationer

 • Interesse for og viden om økonomi, herunder gerne metode inden for statistik, databehandling og –analyse, miljøøkonomi og/eller erhvervs- og samfundsøkonomi
 • Tænker analytisk og er struktureret i din måde at arbejde på
 • Positiv arbejdsindstilling og nemt ved samarbejde
 • Engageret, selvstændig og initiativrig
 • Lyst til selv at præge dine arbejdsopgaver i et praktikforløb, hvor man ikke altid ved, hvad man skal lave, når man kommer om morgenen
 • God til at arbejde under pres, kan overholde deadlines og er indstillet på varierende arbejdstider
 • Flydende i dansk skrift og tale

Vi forestiller os, at du fx læser økonomi, miljøøkonomi, erhvervsøkonomi eller statskundskab på kandidat-delen.

Dine arbejdsopgaver
Som praktikant hos NIRAS’ økonomgruppe vil du assistere konsulenter i vores økonom- og klimateam og vil fx kunne deltage i:

 • Tilbudsskrivning
 • Databehandling og analyseopgaver
 • Researcharbejde
 • Rapportskrivning
 • Kundebesøg

Du vil komme til at arbejde med hele processen omkring projekter, inklusive tilbudsskrivning, dataindsamling, analysearbejde og udarbejdelse af rapporter. Mere information om NIRAS og vores miljø- og samfundsøkonomiske analyser findes her.

Praktikophold og ansøgningsfrist
Du vil blive tilknyttet NIRAS’ afdeling i Allerød og have din dagligdag i vores økonomteam. Praktikperioden har en varighed på ca. fem måneder og indledes primo februar 2018 eller efter aftale. Den ugentlige arbejdstid er på ca. 37 timer. Praktikken er ulønnet, men NIRAS betaler et månedlig SU-supplement på ca. kr. 6.000.

Søg jobbet online på niras.dk/job og vedhæft din ansøgning og CV, med karakterudskrift. Ansøgningsfristen er mandag d. 26. november 2018. Samtaler vil blive afholdt løbende efter aftale.

Har du spørgsmål angående praktikopslaget eller arbejdet som praktikant, er du velkommen til at kontakte vores nuværende praktikant Philippa (phpa@niras.dk eller telefon 6039 4415) eller konsulent Camilla Christensen (cac@niras.dk eller 2141 8301).

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og infrastruktur, procesindustri, forsyning, miljø og natur, klima og energi samt planlægning og udviklingsbistand. Vores 2.200 specialister løser kundernes udfordringer med udgangspunkt i vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer. Vi tror på, at samarbejde, videndeling og kreativitet er vejen til at skabe mest værdi for vores kunder. Vi omsætter for ca. 2 mia. kr. fra kontorer i mere end 20 lande i Europa, Afrika, Asien og Australien. 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

NIRAS A/S

Geografi

Allerød

Ansøgningsfrist

26 november 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online