Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Er du vores nye studentermedhjælper med interesse for at arbejde med data, analyseopgaver og økonomistyring?

Udlændinge- Og Integrationsministeriet

Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger en student til Økonomi, Kontrol og Tilskud.

Om stillingen

Økonomi, Kontrol og Tilskud er et centralt kontor, der arbejder med drift og udvikling af et stort, komplekst og udfordrende opgaveområde i en statslig styrelse. Vores arbejdsopgaver er blandt andet statistik og analyser, ledelsesinformation, finanslovsarbejde og udarbejdelse af styrelsens samlede budget og regnskab.

Vi har et bredt samarbejde med alle kontorer i styrelsen, departementet og en række interessenter som bl.a. udlændingemyndigheder, Moderniseringsstyrelsen, politiet, Udenrigsministeriet, SKAT, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Statens Administration og Rigsrevisionen.

Som student i Økonomi, Kontrol og Tilskud vil dine arbejdsopgaver primært være økonomiopgaver såsom datahåndtering, gebyrøkonomi og løn- og driftsbudgetter samt analyser, ledelsesinformation, notatskrivning mv. Du får ansvar for egne opgaver, som skal løses meget selvstændigt og i tæt samarbejde med dine kollegaer i kontoret.

Du får god indsigt i data og offentlig økonomistyring på udlændinge- og integrationsområdet, og du vil

lære at bruge forskellige it-redskaber og diverse registre, bl.a. Excel, SAS, NAVISION, CPR, e-indkomst, udlændingeregistre mv. Du vil også skulle indgå i udviklingsopgaver i projektarbejdsform.

Om dig

Vi ser gerne, at du som minimum påbegynder tredje semester på en samfundsvidenskabelig uddannelse foråret 2019, f. eks. stud.polit., oecon., CBS, matematik-økonomi mv. Du interesserer dig for tal, analyse, registre etc. og har flair for it-systemer som Excel, SAS Visual Analytics mv.

Din nye hverdag

I kontoret er vi omkring 30 medarbejdere, og du bliver en del af et større team af studenter i kontoret, som har det hyggeligt sammen. Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet og godt socialt sammenhold. Du får engagerede kolleger med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi har bl.a. kantine, fredagsbar mv.

Stillingen er normeret til 15 timer i gennemsnit pr. uge. Vi er fleksible i forhold til forelæsninger og eksaminer. Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-overenskomsten og HK-overenskomsten.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt kontorchef Henrik Grosen Nielsen på telefonnummer 72 14 28 00 eller på e-mail hgn@siri.dk eller chefkonsulent Jens Kaae-Sørensen på telefonnummer 72 14 26 07 eller e-mail jks@siri.dk.

Det bemærkes, at der bliver gennemført en registermæssig undersøgelse af din person, og at det er en forudsætning for stillingen, at du løbende kan bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse.

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning mv. senest onsdag den 28. november 2018.

Vi forventer at holde samtaler i primo uge 49, dvs. i perioden 3.–5. december 2018.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.

Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: udlændinge og integration. Ministeriet har omkring 1200 medarbejdere fordelt på Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelsen og departementet, herunder Nationalt ID-center, Udlændingenævnets sekretariat og Flygtningenævnets sekretariat.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Udlændinge- Og Integrationsministeriet

Geografi

Njalsgade 72A, 2300 København S

Ansøgningsfrist

28 november 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online