Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Økonomi- og Indenrigsministeriet søger en student til Kommunal- og Regionaløkonomi

Økonomi og Indenrigsministeriet

Økonomi- og Indenrigsministeriet søger en student til Kommunal- og Regionaløkonomi

Har du lyst til at arbejde med analyse, finansiering og styring på det kommunale og regionale område? Så har vi en ledig stilling som studentermedhjælper i ministeriets afdeling for Kommunal- og Regionaløkonomi.

Afdelingen løser opgaver vedr. rammerne og styringen af kommunernes og regionernes opgaver, struktur og økonomi. Afdelingen består af ca. 25 primært akademisk uddannede medarbejdere, tre kontorchefer, en afdelingschef og en studentersektion. Vi har en bred alderssammensætning og lægger stor vægt på et godt og uformelt arbejdsmiljø.

Om stillingen

Som studentermedhjælper i afdelingen vil dine arbejdsopgaver spænde bredt. En del af dit arbejde vil være at udføre mindre analyser inden for kommunal- og regionaløkonomi. Derudover vil du løbende skulle hjælpe med at validere og opgøre relevant data og bidrage til afdelingens opgaveløsning vedr. økonomiopfølgning, notater, ministerbetjening, tilskudsadministration mv.

I et departement er det ikke altid muligt at forudse opgaverne lang tid frem, og opgaverne afhænger derfor også af aktuelle problemstillinger, som dukker op på det kommunal- og regionaløkonomiske område. Vi forventer således også, at du er fleksibel og kan lægge flere timer i de hektiske perioder i afdelingen - både ved forudsete som uforudsete opgaver. Til gengæld er der selvfølgelig fleksibilitet i eksamensperioder.

Som student i afdelingen vil du få:

·  Praktisk og relevant erfaring med arbejdet i et departement tæt på den politiske proces

·  Kendskab og indblik i kommuner og regioners økonomi og opgaver

·  Viden om samspillet mellem staten, kommunerne og regionerne

·  Faglig sparring blandt dygtige kollegaer

Om dig

Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse (stud.polit./oecon., stud.scient.pol., stud.scient.adm., el. lign.). Du evner at arbejde analytisk og struktureret med data, og du kan videreformidle dine resultater på en klar og enkel måde. Samtidig er det en fordel, hvis du har en god fornemmelse for den politiske dagsorden.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

·  har interesse for at arbejde med kommunal- og regionaløkonomi.

·  har flair for statistik og databehandling, herunder erfaring med Excel og gerne SAS- og/eller STATA-programmering (sidstnævnte er ikke et krav, men en fordel).

·  er initiativrig og har veludviklede analytiske evner - med blik for detaljen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse vil ske som studentermedhjælper efter overenskomsten mellem Finansministeriet og HK-stat. Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen med stor fleksibilitet i eksamensperioder.

Stillingen ønskes besat senest den 1. januar 2019.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål, kan du rette henvendelse til fuldmægtig Jonatan Kjældgaard Kristensen på telefon 72 28 25 67 eller e-mail jokk@oim.dk.

Sådan søger du

Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Økonomi- og Indenrigsministeriets hjemmeside.

Ansøgningen skal være ministeriet i hænde senest søndag den 25. november 2018.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Økonomi og Indenrigsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

25 november 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online