Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Funding, Finans i København

Nykredit

Som Studentermedhjælper i Funding får du en unik mulighed for at kombinere teoretisk viden med praktisk anvendelse inden for de finansielle markeder, risikostyring og realkredit.

Analytisk stærk med gode matematiske og finansieringsteoretiske evner
Du har afsluttet de første par år af en finansiel eller økonomisk uddannelse. Du har interesse for handel med værdipapirer og flair for tal. Vi stiller høje krav til kvaliteten i dit arbejde og forventer, at du både kan samarbejde og arbejde selvstændigt.

Dine primære opgaver
Du får opgaver i forbindelse med finansiering af Nykredits balance og med ledelsesrapportering på funding- og likviditetsområdet. Arbejdstiden vil typisk være 15 timer om ugen og planlægges løbende i forhold til arbejdsopgaver og studie.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs afdeling med ca. 50 kolleger. Finans har ansvaret for finansiering af koncernens realkreditudlån på mere end 1.100 mia. kr., investering og finansiering af obligationsbeholdningen på ca. 100 mia. kr., investor relations, likviditets- og risikostyring samt udvikling og styring af forretningsprojekter.

Funding har ansvaret for udstedelse af realkreditobligationer til finansiering af låntagernes behov samt for planlægning og eksekvering af udstedelser til finansiering af Nykredits behov. Funding formidler et årligt salg af mere end 400 mia. kr. i realkreditobligationer, 20 mia. kr. i usikret gæld samt efterstillet gæld efter behov.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt Underdirektør Nicolaj Legind Jensen, 44 55 11 10 eller Chefanalytiker Morten Bækmand Nielsen, 44 55 15 21.

Husk at vedlægge dit foreløbige karakterbevis.

Ansøgningsfrist: 28. november 2018


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

28 november 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online