Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Ambitiøs studerende til private equity afdeling

Danske Bank

Har du lyst til at arbejde med alternative investeringer og tæt følge udviklingen i kapitalfondsmarkedet? Så har du her muligheden for at kickstarte din karriere i en af Europas førende fund-of-funds.
 
Stærkt og motiveret team specialiseret i fund-of-funds
Danske Private Equity er et datterselskab i Danske Bank-koncernen, som siden år 2000 har specialiseret sig i at investere i buyout fonde i USA og Europa samt co-investeringer i porteføljeselskaber. Vi er et ambitiøst team på 15 medarbejdere med bred erfaring fra både investment banking, revision, consulting og kapitalforvaltning fra København, London og New York. Du vil primært tilknyttes vores investeringsteam som pt. tæller fem medarbejdere. Vi arbejder engageret og kræver involvering og input fra alle i teamet.
 
Spændende job med gode udviklingsmuligheder
Du vil blive bredt eksponeret til small- og mid-cap markedet for buyout fonde i Europa og USA. I tæt samarbejde med det øvrige investeringsteam vil du
  • assistere på tværs af investeringsprocessen med analyser og dokumentation til brug for investeringsoplæg og beslutningsgrundlag
  • vedligeholde og udvikle finansielle modeller til analyse af performance samt bredere industri- og virksomhedsanalyser
  • følge udviklingen i buyout markedet tæt for at identificere og evaluere nye fonde i markedet
  • udføre diverse ad-hoc opgaver, herunder nogle af mere administrativ karakter
Jobbet er normeret til 20 timer pr. uge – naturligvis med fleksibilitet omkring eksamener.
 
Ambitiøs økonomistuderende med stærke analytiske evner
Du er i gang med en videregående økonomisk uddannelse og læser på tredje år af din bachelor eller første år af din kandidat med resultater i toppen af din årgang. Du har stærke analytiske evner og formår at kommunikere resultater klart både i tale og på skrift. Samtidig både taler og skriver du flydende engelsk. Du er erfaren bruger af Microsoft Office, i særdeleshed PowerPoint og Excel, og evner inden for VBA, Query eller anden programmering anses som en fordel. Desuden er du en udadvendt person, som arbejder proaktivt og selvstændigt. 
 
Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere eller har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Investment Manager Martin Heissel på +45 30 58 46 18 eller Investment Manager Maria Lohmann på +45 51 62 47 99.
Send ansøgning og CV online senest den 17-12-2018.
Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

Lyngby

Ansøgningsfrist

17 december 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online