Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til CIB Loan Management i København

Nykredit

Er du engageret, nysgerrig og ambitiøs, og kunne du tænke dig et spændende og udfordrende studiejob, hvor du har med Nykredits største erhvervskunder at gøre?

   
Dit kommende job Du bliver en del af Corporate & Institutional Banking (CIB), som servicerer Nykredits største erhvervskunder. Du får berøring med mange aktiviteter på tværs af CIB og får således et indgående kendskab til, hvad det kræver at betjene store erhvervskunder og finansielle kunder fra både Danmark og udlandet.
   
Du bliver ansvarlig for effektivt at håndtere nogle af vores faste administrative opgaver samt understøtte CIB’s kundeansvarlige i hverdagen. Du får en bred vifte af opgaver, som kræver, at du tager ansvar og udviser omhyggelighed. 
   
Dine ansvarsområder bliver:

  • at udarbejde månedlige rapporteringsopgaver til forretningsledelsen
  • at understøtte med opgaver inden for Daglig Bank (ad hoc bestillinger, løbende driftsopgaver mv.)
  • at indtaste kunde- og systemregistreringer
  • controlling, arkivering og scanning
  • at bistå med diverse analyser og præsentationer
  • diverse ad hoc opgaver for at understøtte CIB generelt og de kundeansvarlige specifikt.

Din erfaring 
Du er struktureret og systematisk i din arbejdsmetode, og du trives med arbejdsopgaver, hvor du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Du er i gang med dit økonomiske studie og har minimum et par år tilbage af din studietid. Du er kommunikativ og administrativ stærk og tager naturligt ansvar for dine opgaver. Du er opsøgende og engageret i forhold til at hjælpe dine kolleger i CIB med forskellige opgaver. Derudover kan du arbejde selvstændigt med dine opgaver og har mod på selv at søge løsninger på de udfordringer, du støder på. Samtidig kan du arbejde på tværs og trives med at være i kontakt med mange forskellige mennesker. Det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde i Excel og PowerPoint og har erfaring med BEC I-net.
   
Din nye arbejdsplads
CIB er en enhed med 95 medarbejdere med arbejdsplads i Krystallen i København. Du bliver en del af forretningsstøtteenheden Loan Management, der arbejder på tværs af CIB. Arbejdstiden er op til 15 timer ugentligt med gensidig fleksibilitet i eksamensperioder og ferier samt ved spidsbelastninger på jobbet.
   

Er du interesseret? 
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Jens Nøhr, 44 55 20 03 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

09 december 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online