Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Private Banking Elite, Salgssupport i København

Nykredit

Er du engageret, udadvendt og ambitiøs, og kunne du tænke dig et spændende og udfordrende studiejob, hvor du får indsigt i betjeningen af Nykredits mest formuende privatkunder?

 
Dit kommende jobDu bliver en del af Private Banking Elites Salgssupport, hvor vi understøtter og supporterer vores kundevendte kolleger bredt inden for salgsunderstøttende aktiviteter. Du får erfaring med mange opgaver på tværs af Private Banking Elite og får således et indgående kendskab til, hvad det kræver at betjene og servicere formuende privatkunder. 
   

Dine ansvarsområderDu bliver ansvarlig for effektfuldt at understøtte vores administrative og koordineringsopgaver samt hjælpe vores kolleger i hverdagen. Du får erfaring med mange forskellige opgaver, som kræver, at du tager ansvar og udviser omhyggelighed. Dine opgaver omfatter blandt andet:

  • løbende opdatering af vores teamsite og at assistere ved udarbejdelse af materialer
  • rapporteringsopgaver i Excel og koordinering ved nye ansættelser
  • praktiske opgaver i forbindelse med forberedelse og afholdelse af vores kundearrangementer
  • at bistå i opdateringer af analyser, præsentationer og vores forretningsgange
  • at understøtte Private Banking Elite generelt og særligt vores kundevendte kolleger
  • koordinering af bestilling og udsendelse af kundegaver.

Din erfaring
Du er struktureret og systematisk i din arbejdsmetode, og du trives med arbejdsopgaver, hvor du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst. Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse gerne med fokus på kommunikation, salg eller marketing og har minimum to år tilbage af dit studie. Du er kommunikativt og administrativt stærk, er vant til at arbejde med Office-pakken (Word, Excel og PowerPoint) og det er en fordel, hvis du har erfaring med SharePoint.

Du er opsøgende og engageret i forhold til at hjælpe dine kolleger i Private Banking Elite med forskellige opgaver. Derudover kan du arbejde selvstændigt med dine opgaver og har mod på selv at søge løsninger på de udfordringer, du møder. Samtidig kan du arbejde på tværs og trives med at være i kontakt med mange forskellige kolleger. 
   
Din nye arbejdspladsPrivate Banking Elite er et prioriteret område med ambitiøse vækstforventninger. Vi er 70 kolleger, heraf 8 kolleger i Salgssupport. I Salgssupport understøtter vi salget i Private Banking Elite på mange områder. Vi fungerer derfor som sekretariat, eventplanlæggere, kreditsparring, salgsopfølgning, controlling, salgsunderstøttelse og forretningsudvikling. 
   
Arbejdstiden er op til 15 timer ugentligt fordelt over minimum to dage og gerne tre dage med gensidig fleksibilitet i eksamensperioder og ferier samt ved spidsbelastninger på jobbet.
   

Er du interesseret? 
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Ole Bindel, 44 55 16 20, senior projektkonsulent Karen Baumgarten, 44 55 23 82, eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen 44 55 57 89.

   

Ansøgningsfrist: 9. december 2018


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

09 december 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online