Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Skarp studerende med gode samarbejdsevner til Finansiel Stabilitet

Danmarks Nationalbank

Vil du bidrage til finansiel stabilitet i Danmark, og har du lyst til at arbejde med data og visualisering af data? Så har vi det perfekte studiejob til dig.

Job
I Finansielle Institutioner (der er en del af afdelingen Finansiel Stabilitet) følger vi udviklingen i penge- og realkreditinstitutterne og på de finansielle markeder. Vi er med hele vejen fra overvejelser om ændringer i love og reguleringer til internationalt samarbejde. Vi interesserer os både for sektoren som helhed og for de største enkeltaktører: Hvor kan der opstå risici for stabiliteten i sektoren, og hvordan kan vi minimere disse risici? Arbejdet foregår i tæt kontakt med sektoren, nationale og internationale myndigheder og andre markedsaktører. Som studentermedhjælper bidrager du til løsningen af disse opgaver ved at hjælpe afdelingens økonomer med både tekniske og praktiske arbejdsopgaver.

Vi tilbyder
Et fagligt udfordrende og lærerigt studiejob i et godt arbejdsmiljø. Du bliver en del af en sektion, der består af 20 dygtige økonomer og jurister og tre studentermedhjælpere. Det betyder også, at du får rig mulighed for sparring og vidensdeling, så du kan udvikle dig løbende i jobbet.

Som studentermedhjælper vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Vedligeholdelse af databaser
  • Bidrag til diverse analyser gennem databehandling
  • Visualisering af data
  • Løbende ad hoc-opgaver.

Derfor vil du gennem dine arbejdsopgaver få et solidt kendskab til den finansielle sektor og indsigt i, hvordan teorierne fra studiet anvendes i praksis. Arbejdstiden er normalt 18,5 timer pr. uge. Vi er fleksible i forhold til tilrettelæggelse, fx i forbindelse med eksamener, men forventer til gengæld, at du er fleksibel, når vi har travle perioder i sektionen, fx i forbindelse med udgivelser.

Din profil
Du har som minimum bestået første år med et godt resultat på økonomi (polit., scient.oecon., HA(mat.) e.l.). Du har kendskab til MS Office-pakken, primært Excel, og har mod på at programmere i VBA, R og SQL. Kendskab til de sidstnævnte programmer er en fordel, men ikke en forudsætning. Vi lægger vægt på, at du har gode teoretiske kundskaber og analytiske evner samt interesse for finansielle forhold. Vi forventer, at du er omhyggelig, ansvarsbevidst og samarbejdsorienteret.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for Finansielle Institutioner Peter E. Storgaard på tlf. 3363 6107 eller mail pso@nationalbanken.dk. Oplysninger om ansættelsesforhold kan fås hos HR-partner Rikke Møller Fastø på tlf. 3363 6086 eller mail rmfa@nationalbanken.dk.

Ansøgning
Ansøg med CV, motiveret ansøgning og relevante eksamenspapirer senest søndag den 9. december 2018.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danmarks Nationalbank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

09 december 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online