Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student med interesse for beskægtigelses- og socialpolitik

Beskæftigelsesministeriet

Vil du arbejde i et politisk miljø med jura og ministerbetjening? Kan du lide at sætte dig ind i juridiske problemstillinger, og kan du videreformidle dem på en letforståelig måde? Så har vi en spændende studenterstilling i kontoret for Sociale Ydelser.  

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked 

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.star.dk

Kombiner jura og politik 

I kontoret for Sociale Ydelser er vi 29 medarbejdere, herunder tre studenter. Vi er ansvarlige for lovgivning, lovforberedende arbejde, implementering mv. af en omfattende del af de danske velfærdsydelser, herunder bl.a. folkepension, førtidspension, kontanthjælp og uddannelseshjælp. Vores arbejde omfatter desuden politikudvikling, ministerbetjening og vejledning af kommuner og Udbetaling Danmark.  

Du kommer til at deltage i kontorets daglige arbejde og bistå med forefaldende opgaver efter behov, som fx: 

  • udarbejdelse af notater og diverse oversigter 
  • webredigering af styrelsens hjemmeside 
  • besvarelse af henvendelser fra borgere og organisationer til ministeren og ministeriet.

Bliv vores nye kollega  

Vi forestiller os, at du: 

  • er stud.jur., stud.scient.pol., stud.scient.adm. eller lignende  
  • er god til at formulere dig skriftligt og kan formidle juridiske problemstillinger på en letforståelig måde 
  • er grundig og kan arbejde selvstændigt og effektivt 
  • er initiativrig, ansvarsbevidst og ikke mister overblikket i en travl hverdag 
  • har gode IT-kundskaber 
  • har en positiv tilgang til arbejdet.  

Vi finder løsninger sammen 

Som en del af Beskæftigelsesministeriet, er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger. 

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter snarest muligt. 

Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. 

Spørgsmål og ansøgning 

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte teamchef Jane Vitu på tlf. nr. 7221 7679. 

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Steen Autzen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5245. 

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer senest fredag den 18. januar 2019 kl. 12. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Beskæftigelsesministeriet

Geografi

STAR, København

Ansøgningsfrist

18 januar 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online