Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studenter til kontoret for Konjunktur

Økonomi og Indenrigsministeriet

Motiveres du af at arbejde i et politisk miljø, hvor vigtige samfundsmæssige beslutninger træffes, og har du analytisk sans? Så er du måske vores nye kollega som student i kontoret for Konjunktur. 

Kontoret spiller en central rolle i rådgivningen og planlægningen af regeringens økonomiske politik, blandt andet med prognoser for dansk økonomi i Økonomisk Redegørelse. Vi analyserer aktuelle økonomiske problemstillinger, fx udviklingen på boligmarkedet, kapacitetspresset på arbejdsmarkedet, virksomhedernes konkurrenceevne og investeringer, og rådgiver ministeren om politiktiltag på det økonomiske område. 

Om stillingen 

Som student i Konjunktur bliver du involveret i arbejdet med den løbende konjunkturovervågning, i udarbejdelsen af Økonomisk Redegørelse og økonomiske analyser. Du kommer til at arbejde i tæt samarbejde med de andre studenter og økonomerne i kontoret. Med i bagagen får du et bredt indblik i praktisk anvendelse af økonomisk teori, erfaring med analyser ved brug af registerdata, fx Lovmodellen, og indsigt i dansk økonomi.  

Om dig 

Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse (fx stud.polit./oecon.) og har bestået anden årsprøve eller tæt derpå, men kan også være studerende på kandidatdelen. Du er ansvarsbevist og evner at strukturere, prioritere og skabe overblik i dit arbejde. Det brede arbejdsfelt giver en alsidig hverdag og mange udfordrende opgaver. Det er spændende, men også krævende. Derfor lægger vi vægt på, at du har: 

en stærk faglig profil 

analytisk sans og gode formuleringsevner 

evne til at samarbejde, men også til at arbejde selvstændigt.

Løn- og ansættelsesvilkår 

Ansættelsen sker som studentermedhjælper i henhold til overenskomsten mellem HK-stat og Finansministeriet.  

Generelt tilstræber vi en arbejdstid på ca. 15 timer i gennemsnit pr. uge, idet du selv aftaler din arbejdstid med din nærmeste chef. 

Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, mens vi samtidig forventer, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning.  

Ansættelsesområdet er Økonomi- og Indenrigsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Økonomi- og Indenrigsministeriets departement, Slotsholmsgade 10, 1216 København K. 

Stillingerne ønskes besat snarest muligt.  

Vil du vide mere 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Steven Holten Hansen på tlf. 72 28 24 67.  

Sådan søger du 

Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Økonomi- og Indenrigsministeriets hjemmeside (www.oim.dk). Ansøgningen skal være ministeriet i hænde senest søndag den 17. februar 2019 kl. 23:59

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Økonomi og Indenrigsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

17 februar 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online