Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analytiker til BWB Partners

BWB Partners

Om stillingen

BWB Partners søger en analytiker til at indgå i investeringsteamet. Jobbet giver dig en unik mulighed for at lære, hvordan en kapitalfond fungerer indefra og et indblik i både udviklingen af virksomheder under kapitalfondsejerskab samt de problemstillinger, der opstår ved virksomhedshandler.

Som analytiker assisterer du investeringsteamet med varierende opgaver relateret til både køb og salg af virksomheder samt forvaltning af porteføljeselskaber. Det primære fokus vil være bistand ved købs- og salgsprocessen, herunder research og udarbejdelse af værdiansættelser, samt indsamling og bearbejdning af data til brug ved rapportering til investorer og banker.

Vi forventer, at du kan arbejde ca. 20 timer om ugen i gennemsnit fordelt over 2-3 dage. Der vil være fleksibilitet omkring dine eksamensperioder, og ligeledes kan der forekomme perioder med spidsbelastning, hvor arbejdstiden kan overstige 20 timer. BWB Partners er beliggende i Avderød ca. 40 min fra København. Du vil blive kompenseret for din transporttid.

Dine faglige kvalifikationer

  • Du er på dit sidste år af din bacheloruddannelse og planlægger at fortsætte med en cand.merc., cand.polit. eller en lignende økonomisk kandidatuddannelse
  • Du ligger i top 10% af din årgang
  • Du har generel interesse for køb og salg af virksomheder og værdiansættelse
  • Du har et solidt kendskab til Excel og PowerPoint 

Dine personlige egenskaber

  • Du har stærk strategisk forståelse og flair for at arbejde med tal
  • Du er struktureret, grundig og detaljeorienteret
  • Du er en udadvendt, selvstændig og ambitiøs person
  • Du er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

Ansøgning

Ansøgning inkl. CV, karakterer og andre relevante bilag sendes til nv@bwbp.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nicolai Vennekilde på telefon +45 23 89 50 89.

Ansøgningsfristen er fredag den 15. februar 2019, og interviews bliver foretaget løbende med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

Om BWB Partners

BWB Partners er et uafhængigt, ejer-ledet dansk investeringsselskab, som investerer i mindre og mellemstore virksomheder med en omsætning på op til DKK 750 mio. og et stærkt potentiale for vækst. Læs mere på www.bwbp.dk

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

BWB Partners

Geografi

Kokkedal

Ansøgningsfrist

15 februar 2019

Søg jobbet

Ansøgning inkl. CV, karakterer og andre relevante bilag sendes til nv@bwbp.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nicolai Vennekilde på telefon +45 23 89 50 89.