Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Administrativ studentermedhjælper

Victor Gruppen Restauranter ApS

Victor Gruppen Restauranter søger studentermedhjælper.

Om os

Victor Gruppen Restauranter er en voksende restaurantkoncern med over 500 medarbejdere fordelt over 14 restauranter i indre København, Christianshavn og Østerbro. 

Vores administrations hovedopgave er at bistå vores restauranter med regnskab og løn afvikling. Vi er senest gået i gang med at opdatere vores regnskabs- og kassesystemer således at vi kan skabe en integration mellem data i systemerne samt at blive papirfrie som følge af dette. 

Stillingen

De primære arbejdsopgaver vil være at hjælpe bogholderiet og HR-afdeling med administrative opgaver, såsom assistance med daglige regnskaber, afstemninger, fakturering, arkivering mv. samt lønafvikling. Arbejdet foregår typisk i Excel, og den øvrige officepakke.

Arbejdsopgaverne forventes også at udvikle sig med tiden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et stort socialt netværk, personale goder og et fleksibelt miljø. Arbejdstimerne er 15-20 pr. uge. (vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie)

Det er vigtigt at vores nye studentermedhjælper kan være selvkørende, initiativrig samt arbejdsom.  

Om dig

1-2 års bachelor studerende eller lign. 

Skal kunne skrive og tale flydende dansk og engelsk

Excel kendskab er en fordel, men vigtigst er som det mindste interessen for at lære da vi dagligt håndterer flere programmer.

Ansøgning

Det er vores ønske og forventning at stillingen bliver besat indenfor en overskuelig fremtid. Ansøgning og CV sendes til mail@vgrp.dk

Samtaler vil blive afholdt løbende. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Victor Gruppen Restauranter ApS

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

01 marts 2019

Søg jobbet

HR-Manager Ryan Mackay mail@vgrp.dk