Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Data Management

Danske Bank

Vil du have mulighed for at udvikle dine datakompetencer? Du kan bliver en del af vores team Data Management, Static Data and Prices i Lyngby. Sammen med dine kolleger i teamet har du ansvar for import og kontrol af reference data og markedsinformationer. Det omfatter blandt andet at der arbejdes i porteføljesystemet SimCorp Dimension, men også i bankens øvrige systemer som anvendes til import og validering af reference og markeds data.

Du kommer til at arbejde med on-boarding og validering af Danske Banks værdipapir-  og markedspriser som udgør fundamentet i handel med værdipapirer. Disse data anvendes som beslutningsgrundlaget for vores investeringsforeninger, kunderapportering og vore PMere. Du er med til at optimere processer og får i det hele taget gode udviklingsmuligheder, efterhånden som du får kendskab til området og bliver specialist i reference- og markedsdata.

De daglige opgaver løser du primært i SimCorp Dimension og via sql-udtræk hvor finansielle datakilder som bl.a. Bloomberg og Reuters anvendes. Det overordnede mål er at sikre korrekt opdatering af stamdata og priser for Danske Banks kunders beholdninger.

Stærk til tal og store datamængder 
Du er i gang med en videregående uddannelse med fokus på økonomi eller matematik -  kendskab til finansielle instrumenter og markeder. Du er god til at gå i detaljer med komplekse problemstillinger, og måske kender du til systemer som SAS og du kan sammensætte simple SQL-udtræk.

Du evner at jonglere med store datamængder og på samme tid udvikle de processer og værktøjer, du og andre i teamet anvender. Du er nysgerrig og en holder fast i opgaverne til problemstillingerne er analyseret du har forstår detaljerne.
Dagligdagen i teamet er præget af høj faglighed, men en uformel tone. Det er vigtigt at du trives i et bredt netværk af kolleger og samarbejdspartnere og formår agere professionelt når der skal kommunikeres og leveres.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Send dit CV og et par ord om hvad der gør du finder dig kvalificeret til jobbet.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Static Data and Prices, Søren Granlund Clausen på 45 13 90 88 eller Senior Analyst, Christian Anker A. Jensen på 45 13 97 20.


Send ansøgning og CV online senest den 22-02-2019.
Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

Lyngby

Ansøgningsfrist

22 februar 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online