Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student Analyst (studentermedhjælper) til Corporate Finance

Danske Bank

Er du i gang med en uddannelse inden for finansiering, regnskab, og / eller økonomi, og har du et ønske om at få foden indenfor i Investment Banking hos Danmarks største finansielle virksomhed? Så er du måske den studerende, vi søger til vores Corporate Finance team i Danske Bank med forventet start til sommer.

Danmarks Førende Corporate Finance Team
Vi er en del af en ledende nordisk investeringsbank med stærke enheder inden for alle dele af Investment Banking og en særligt stærk platform i Danmark. I Corporate Finance rådgiver vi ejere og selskabers øverste ledelse i forbindelse med køb og salg af virksomheder (M&A) og kapitalmarkedstransaktioner, herunder børsnoteringer og aktieemissioner (ECM). Vi har en førende markedsposition i Danmark inden for M&A og ECM og oplever stærk vækst inden for begge områder. Vores klienter spænder fra C25-selskaber over private equity til mindre lokale vækstvirksomheder. Senest har vi rådgivet på transaktioner som salg af Danica Sverige, køb af Falck Safety Service for Polaris, placering af aktier i Ambu samt børsnotering af Netcompany.

Du får i Corporate Finance dygtige kolleger på vores kontor på Holmens Kanal i København og mulighed for at samarbejde med kollegaer i Stockholm, Oslo, Helsinki og London. Vi har i dag flere studerende ansat i København, som du også vil kunne sparre med. Vi arbejder i et energisk, kompetencedrevet og resultatorienteret miljø, der konstant stiller høje krav til ekspertise og engagement fra alle i teamet. Vores branche er karakteriseret ved et skiftende tempo, hvilket stiller krav til en fleksibel indstilling til arbejdstid.

Udfordrende opgaver der vil udvikle dine kompetencer
Du vil i jobbet få et ansvar, der vil vokse i takt med, at du udvikler dine kompetencer. I dit arbejde får du indblik i alle aspekter af både M&A- og ECM-transaktioner. Du vil komme til at arbejde i tæt samarbejde med alle i teamet og have en supporterende rolle på vores aktive og løbende projekter med ansvar for egne opgaver. Hertil forventer vi, at du hurtigt kan tage selvstændigt ansvar for udvalgte faste elementer i afdelingen. Typiske arbejdsopgaver inkluderer analyser af industrier og virksomheder, herunder finansielle profiler og værdiansættelse, indsamling og organisering af data og information, samt diverse input til præsentationsmateriale.

Din profil
Du er studerende med en relevant baggrund, gerne ved at påbegynde dine kandidatstudier, og du er blandt de absolut bedste på din årgang. Ud over at du har flair for det tekniske og det analytiske, har du lyst til at arbejde i et miljø med høj intensitet, der til tider kan føre til hektiske arbejdsdage. Du er indstillet på at arbejde i gennemsnit 20 timer om ugen, selvfølgelig med fleksibilitet i eksamensperioder. Du er analytisk anlagt, ligesom du tænker kommercielt og kreativt. Det vil ofte være en forudsætning, at du kan begå dig skriftligt såvel som mundtligt på dansk og engelsk. Desuden er du en udadvendt person med en selvstartende og dreven mentalitet, og du har lyst og evne til at arbejde i et krævende miljø, herunder et ønske om en karriere i Investment Banking.


Interesseret?
Send din ansøgning med tilhørende CV og karakterer, senest den 14. februar. Vi vil løbende vurdere modtagne ansøgninger.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Associate Director Louise Ladegaard på +45 45 12 84 34 eller Associate Troels Lindblad på +45 45 12 80 24. 


Send ansøgning og CV online senest den 14-02-2019.
Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. Vi har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener vores 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Ud over banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

14 februar 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online