Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Forsyningstilsynet søger økonom med interesse for økonomisk regulering af ikke-konkurrenceudsatte virksomheder

Forsyningstilsynet

Fuldtidsstilling

Vil du være med til at udvikle og implementere metoder og modeller til regulering af naturlige monopoler, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du muligheden for at blive en del af en dynamisk organisation med alsidige opgaver og gode kollegaer. 

Spændende rolle i reguleringen af elnetvirksomhederne 

Ønsker du at arbejde med økonomisk regulering af ikke konkurrenceudsatte virksomheder – en regulering der sikrer billig energi for forbrugerne og samtidig fremmer en dynamisk energibranche, der skaber fremadskuende løsninger på energiområdet? Som økonom i Forsyningstilsynet er du med til at omsætte love og regler til rammer, der tilskynder energiforsyningerne til innovation, forsyningssikkerhed og større effektivitet. Forsyningstilsynets hovedfokus er at give energiforsyningerne de incitamenter, som andre virksomheder har under effektiv konkurrence.  

Vi kan tilbyde en stilling med opgaver, der kræver et højt fagligt niveau, og som giver dyb indsigt i økonomiske forhold, rammevilkår og øvrige mekanismer i reguleringen af naturlige monopoler. Som vores nye kollega vil du primært komme til at beskæftige dig med regulering af elnetvirksomhederne. Det indebærer, at du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, såsom fastsættelse af indtægtsrammer, vurdering og godkendelse af netvirksomhedernes investeringer samt analyser og monitorering af udviklingen i sektoren.  

I center for Detail og Distribution får du 19 kollegaer, der hovedsageligt er økonomer og jurister, som arbejder med regulering af naturgas- og eldistributionssektoren.

Fagligt stærk økonom 

  • Du er uddannet cand.polit., cand.oecon., cand scient. oecon. eller har en lignende samfundsfaglig uddannelse med stærke analysekompetencer. 
  • Du har interesse for energisektoren og ser en positiv udfordring i at arbejde sammen med andre faggrupper, og du trives med at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi, jura, teknik og politik og med tæt kontakt til energisektoren og interesseorganisationer.  
  • Du er analytisk tænkende, og du arbejder med en høj grundighed og er i stand til at se problemstillinger fra flere forskellige vinkler, ligesom du hurtigt formår at sætte dig ind i nye fagområder.  
  • Du har gode formidlingskompetencer mundtligt såvel som skriftligt.  
  • Som person er du i stand til at tænke kritisk, have fokus på detaljen og de bagvedliggende politiske processer.  
  • Du er vant til at indgå i tæt samarbejde med kollegaer, men kan ligeledes arbejde selvstændigt.  

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling 

I Forsyningstilsynet er vi ca. 100 engagerede medarbejdere, der skaber rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning. I fjerde kvartal 2019 flytter vi til nye, flotte omgivelser i Frederiksværk.  

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv. 

Interesseret? 

Har vi fanget din interesse, så tøv endelig ikke med at søge stillingen gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse. 

Ansøgningsfrist: 19. februar 2019. Der indkaldes løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi planlægger samtaler den 20. og 21. februar 2019. 

Tiltrædelse snarest muligt. Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold. 

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne kontorchef Thorbjørn Nejsum på telefon 41 71 54 30 eller e-mail thne@forsyningstilsynet.dk eller specialkonsulent Michael Schrøder på telefon  41 71 54 25 eller e-mail mss@forsyningstilsynet.dk


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Forsyningstilsynet

Geografi

Carl Jacbosens vej 35, 2500 Valby

Ansøgningsfrist

19 februar 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online