Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Fremtidens datakonsulent?

Inviso

Big data og Business Intelligence er nøglen til succes, når vigtige beslutninger skal træffes. Virksomheder efterspørger konsulenter, som kan humanisere og omsætte data til værdiskabende resultater.


Vil du være deres ekspert og rådgiver? Så er vi det rette sted!
Hos Inviso er vi specialiseret i Alteryx og Tableau og vi hjælper danske C20 virksomheder, samt store globale virksomheder med at få fuldt udbytte af deres data. Vores kompetencer inden for forretnings- og dataforståelse gør os i stand til at levere unikke løsninger til hver enkelt kunde og hjælpe dem med at træffe de rigtige beslutninger.

Vi gør en dyd ud af at være de bedste på markedet og investerer tid og ressourcer i vores ansattes udvikling. Vi tror på, at de bedste løsninger skabes sammen og vi arbejder tæt sammen som team. Der er højt til loftet og en uformel omgangstone og vi søger studerende, der er nysgerrige, elsker at nørde data og ikke stiller sig tilfreds med status quo. Vi sætter stor pris på hinanden og har en god fredagsbar.

Hos os bliver du ekspert i at bearbejde, analyse, visualisere og formidle data. Det sker gennem et intenst onboarding program, hvor du vil blive uddannet og certificeret i Alteryx og Tableau, oplært som konsulent, så du kan drive dine egne projekter og knuse ethvert dataproblem. Som student deltager du på lige fod med resten af teamet og vi forventer, at du kan tage ansvar fra første dag.


Det søger vi
Du har en god logisk og analytisk sans og meget gerne flair for formidling. Da du skal arbejde med at analyse og visualisere data er kreativitet værdsat og en struktureret arbejdstilgang afgørende. Stillingen er fastsat til 15-20 timer om ugen med fleksibilitet i forhold til studiet.

Al erfaring med dataarbejde (Excel, SAS, Stata, SQL, R, SPSS og lignende) er et plus. Du skal have lyst til at sprinte op ad en stejl læringskurve og have mod på at blive ekspert i Alteryx og Tableau, hvis du ikke allerede er det.


Ansøgningsproces
Kribler det i fingrene for at blive ekspert i big data og business intelligence, så send en ansøgning, dit CV og karakterudskrift til job@inviso.dk

Stillingerne søges besat hurtigst muligt og vi afholder samtaler løbende.

Vi kører samtaler i tre runder. Første samtale er et personligt interview med vores Talent Developer. Anden samtale er et case interview, hvor du forud for samtalen vil få udleveret et datasæt og en case, som du skal præsentere i Alteryx eller Tableau for vores team leads. Tredje samtale er et partner interview. 

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde hos os? Så læs vores studenter Emilie, Sofie og Simon’s beskrivelser.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Inviso

Geografi

Gammel Kongevej 3E, 1610 København

Ansøgningsfrist

01 marts 2019

Søg jobbet

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte vores Talent Developer Katrine på 50944781 eller kj@inviso.dk