Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Økonom med interesse for skatteområdet

Dansk Industri

Fuldtidsstilling

Finder du skat interessant og har du lyst til at dygtiggøre dig inden for provenuberegninger og indarbejde dem i mellemfristede økonomiske fremskrivninger? Kan du tænker dig at udarbejde interessante skattepolitiske analyser, der kan flytte den politiske dagsorden? Og har du lyst til at arbejde i et stærkt fagligt miljø med ambitiøse og dygtige kollegaer? Så har vi jobbet til dig i DI’s Skattepolitiske afdeling.

Om os
I DI’s afdeling for Skat og Regnskab får du fire erfarne kollegaer. Sammen er vi ansvarlige for DI’s politiske interessevaretagelse inden for skat og moms/afgifter samt inden for regnskab og revision. Vi har en stor berøringsflade og mange samarbejdsrelationer til de øvrige afdelinger i DI. Det gælder ikke mindst vores afdeling for økonomisk politik og analyse, vores branchefællesskaber og de øvrige politiske afdelinger.

DI har en erklæret vision om Danmark som et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det som udgangspunkt arbejder vi dagligt for, at Danmark skal blive verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Centralt heri står målsætningerne om at forbedre skattesystemet, så dette bliver muligt.

Vi bor i Industriens Hus med udsigt over Rådhuspladsen.

Om dine opgaver
Vi kan love dig, at du

  • vil indgå i et velfungerende og fagligt dygtigt skatteteam med bred samfundsvidenskabelig baggrund (jura, økonomi, samfundskundskab og revision), og du vil indgå i et fagligt fællesskab med husets mange økonomer.
  • får høj grad af selvstændig opgavevaretagelse.
  • får ansvar for at beregne provenueffekterne af DI’s skattepolitiske ambitioner og sammen med kollegaerne fra økonomisk politik og analyse at indpasse dem i vores samlede 2025-plan og eventuelle individuelle vækstpakker m.m.
  • får ansvar for – alene eller i samarbejde med relevante kollegaer fra hele huset – at udarbejde økonomiske og skattepolitiske analyser, der understøtter DI’s politiske interessevaretagelse. Det gælder bl.a. inden for personskat, selskabsskat og afgiftsområdet.

Du vil endvidere indgå i DI’s almindelige servicering af vores medlemmer, herunder vurderingen af de økonomiske konsekvenser af ny lovgivning inden for skatteområdet. Og du vil ad hoc skulle repræsentere DI i relevante fora.

Vi vil understøtte, at du udvikler dig fagligt inden for dit ansvarsområde.

Om dig
Du er en dygtig og engageret økonom, gerne med kendskab til de modeller og beregningsprincipper, der anvendes af centraladministrationen, samt med modelarbejde og langsigtede fremskrivninger.

Du skal have lyst stil at udvikle dig som skatteøkonom og blive DI’s specialist på området. Det betyder, at du skal trives med selvstændigt ansvar og med tværgående samarbejde.

Du ved, at du både evner at have et stort overblik og samtidig et skarpt blik for detaljen, er analytisk og har mod på at opsøge og afdække nye vinkler på kendte problemstillinger.

Du har talent for hurtigt at gennemskue komplekse problemstillinger og kan formidle din viden klart og tydeligt både mundtligt og skriftligt og til forskellige målgrupper.

Hvis du også trives med en uformel omgangstone, hvor dialog, faglig sparring og samarbejde er kendetegn, så passer du til os.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte skattepolitisk chef Jacob Bræstrup på 3377 3426.

Send straks din ansøgning, CV m.m. via ansøgningslinket. Vi forventer at afholde samtaler i uge 8 og 9.

Såfremt du ikke modtager en kvitteringsmail, når du har sendt din ansøgning, beder vi dig kontakte os på job@di.dk. Bemærk dog, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Industri

Geografi

Køben

Ansøgningsfrist

23 februar 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online