Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Corporate and Institutional Banking

Nykredit

Fuldtidsstilling

Vil du gerne helt tæt på rådgivningen af Danmarks største virksomheder og kapitalfonde? Og er du klar på mange udfordringer og et højt tempo? Så er du måske vores nye graduate i Corporate and Institutional Banking. 

Kickstart din karriere som graduate

Som graduate i Nykredit gennemgår du et intensivt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet og efter. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på vores udvikling.

Vores graduateforløb varer 12 måneder, og du er fastansat fra dag et. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Corporates, der er en del af forretningsområdet Corporate and Institutional Banking. Herfra vil du komme ud på korte praktikophold i andre afdelinger for at styrke dit kenskab til forretningen på tværs. 

Rådgiv Danmarks største virksomheder

I Corporates tilbyder vi løsninger inden for klassisk corporate banking, akkvisitionsfinansiering, obligationsudstedelser, rådgivning om kapitalfremskaffelse og optimering af kapitalstruktur samt rådgivning om køb og salg af virksomheder (M&A). Vi sigter efter at stille vores kunder bedst muligt til at kunne indfri deres strategiske målsætninger. Graduateforløbet i Corporates er derfor for dig, der gerne vil helt tæt på individuelle finansielle løsninger og rådgivning af Danmarks største virksomheder og kapitalfonde.

Gennem forløbet skaber vi et unikt og stærkt fundament, som du kan bygge din karriere på. Du får hands on-erfaring med alle relevante opgaver og processer i transaktionerne herunder finansiel og strategisk analyse, markeds- og peer group-analyse, kreditanalyse, lønsomhedsanalyse, finansiel modellering, værdiansættelse og udarbejdelse af præsentationsmateriale. 

Du har flair for tal 

Du har en relevant kandidatuddannelse, et højt fagligt niveau og en stærk talforståelse.Du er interesseret i erhvervslivet og har en solid forståelse for regnskaber, erhvervsjura og nationaløkonomi. Du har stærke analytiske evner, er detaljeorienteret, og som superbruger af Excel kan du skabe overblik over en større mængde data og information. Du er proaktiv, men stadig ydmyg – samarbejde er et absolut nøgleord. Du forstår vigtigheden af at formidle kompliceret stof i et tilgængeligt og letforståeligt sprog uden at gå på kompromis med det faglige indhold. Erfaring med værdiansættelse, industrianalyser, finansiel modellering, ratingmodeller og/eller kapitalstrukturanalyser vil være en fordel. Det er afgørende, at du er flydende på dansk og engelsk både i skrift og tale. Opgaverne er mange og tempoet højt, så det er vigtigt, at du har en fleksibel indstilling til dit arbejdsliv. 

En karriere der altid er i bevægelse

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

Sådan lyder det løfte, vi har givet til vores medarbejdere. Vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner. Så vil og kan du, garanterer vi dig en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. I Nykredit oplever vi også store forandringer blandt andet på grund af ny regulering og øget digitalisering. Det stiller krav til os som virksomhed og som arbejdsplads - og til dig som medarbejder. Derudover vil vi gerne rykke endnu tættere på vores kunder – vi har faktisk et mål om at blive bedst til kunder - og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme. 

Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 

Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt Head of Advisory & DCM Jesper Foli Larsen, 44 55 57 89/61 22 75 28 eller HR Business Partner Line Ludvigsen, 44 55 19 02. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.

Ansøgningsfrist: 3. marts 2019 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

03 marts 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online