Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Funding

Nykredit

Fuldtidsstilling


Som graduate I Funding får du en unik mulighed for at kombinere teoretisk viden med praktisk anvendelse inden for de finansielle markeder, handel med værdipapirer, balancestyring og realkredit

Vores graduateprogram
Som graduate i Nykredit gennemgår du et intensivt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet og efter. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på vores udvikling.

Vores graduateforløb varer 12 måneder, og du er fastansat fra dag et. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Funding, der er en del af forretningsområdet Finans. Herfra vil du komme ud på korte praktikophold i andre afdelinger for at styrke dit kenskab til forretningen på tværs. 

Din nye stilling 
Du bliver en del af en ambitiøs afdeling med ca. 50 kolleger. Finans har ansvaret for finansiering af koncernens realkreditudlån på ca. 1.200 mia. kr. samt investering og finansiering af obligationsbeholdningen på ca. 100 mia. kr. Funding har ansvaret for udstedelse af realkreditobligationer til finansiering af låntagernes behov samt for planlægning og eksekvering af udstedelser til finansiering af Nykredits behov. Funding formidler et årligt salg af mere end 300 mia. kr. i realkreditobligationer og 20 mia. kr. i usikret gæld. Funding har desuden ansvaret for investor relations, rating agency relations, likviditetsstyring samt udvikling og styring af forretningsprojekter. 

Dine kompetencer
Det er et krav, at du afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år. Vi forestiller os, at din uddannelse har et økonomisk fokus såsom cand.merc., cand.polit., cand.oecon el. lign. Du har interesse for handel med værdipapirer og flair for tal. Vi stiller høje krav til kvaliteten af dit arbejde og forventer, at du både kan samarbejde og arbejde selvstændigt. Du skal ligeledes have gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt. 

En karriere der altid er i bevægelse
Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

Sådan lyder det løfte, vi har givet til vores medarbejdere. Vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner. Så vil og kan du, garanterer vi dig en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. I Nykredit oplever vi også store forandringer blandt andet på grund af ny regulering og øget digitalisering. Det stiller krav til os som virksomhed og som arbejdsplads - og til dig som medarbejder. Derudover vil vi gerne rykke endnu tættere på vores kunder – vi har faktisk et mål om at blive bedst til kunder - og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme. 
 
Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 
Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt underdirektør Nicolaj Legind Jensen, 44 55 11 10 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.


Ansøgningsfrist: 3. marts 2019  

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

03 marts 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online