Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Capital Markets Operations

Nykredit

Fuldtidsstilling

Leder du efter den bedste mulighed for at kickstarte din karriere i den finansielle sektor? Og har du lyst til at arbejde med investeringer for Nykredits mest formuende kunder i et miljø, der er præget af den store banks muligheder og den lille banks bevægelighed? Så er det hos os i Capital Markets Operations, du skal søge! Kunden er i centrum, og barren er sat højt. Hvis du elsker udfordringer og trives med konstant udvikling, så er der mulighed for en enestående karrierestart i et dynamisk miljø.

Vores graduateprogram

Som graduate i Nykredit gennemgår du et intensivt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet og efter. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på vores udvikling.

Din nye stilling

Vores graduateforløb varer 12 måneder, og du er fastansat fra dag et. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet forretningsområdet Capital Markets Operations, hvor du vil indgå i et rotationsforløb blandt flere teams i Capital Markets Operations, hvilket giver dig et unikt udgangspunkt for en efterfølgende specialisering. Du får mulighed for at få et bredt indblik i værdikæden, og vi tilbyder en stilling, som er tilpasset din faglige og personlige profil. Ydermere vil du også komme ud på korte praktikophold i andre afdelinger for at styrke dit kenskab til forretningen på tværs. 

Dine kompetencer

Det er et krav, at du afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år. Derudover skal du naturligvis være fagligt stærk og have de nødvendige kompetencer, men lige så vigtigt for os er det, at du har den rigtige tilgang til tingene i det daglige, hvor du: 

  • bruger tiden ved kaffemaskinen til også at videndele med kolleger fra andre teams
  • skaber netværk og indgyder til kollegaskab og samarbejde både i dagligdagen og i fredagsbaren
  • stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor vi gør, som vi gør og går i løsningsmode sammen med dine kolleger
  • har samme mindset som Pippi Langstrømpe, så du melder dig på banen - også selvom du ikke har fuldt kendskab til opgaven 
  • på egen hånd opsøger viden om emner, bare fordi du gerne vil vide mere
  • ikke er bange for stå oppe på ølkassen, når der skal deles faglig viden, eller noget skal præsenteres
  • har is i maven og ikke er bange for at handle hurtigt, men stadig velovervejet
  • er klar til at løse store som små opgaver og forstår, at de er en del af din uddannelse som graduate.

På kompetencesiden ser vi gerne, at du har interesse for investeringer og flair for både tal og IT. Samtidig kan du se sammenhænge og optimere, hvor det kan lade sig gøre. Du er som person meget initiativrig og slipper aldrig op for hverken drive eller holdånd. Vi forventer, at du vil være med til dagligt at flytte Capital Markets Operations til et endnu bedre sted for kunderne, samarbejdspartnerne og kollegerne. 

En karriere der altid er i bevægelse

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

Sådan lyder det løfte, vi har givet til vores medarbejdere. Vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner. Så vil og kan du, garanterer vi dig en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. I Nykredit oplever vi også store forandringer blandt andet på grund af ny regulering og øget digitalisering. Det stiller krav til os som virksomhed og som arbejdsplads - og til dig som medarbejder. Derudover vil vi gerne rykke endnu tættere på vores kunder – vi har faktisk et mål om at blive bedst til kunder - og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme. 

Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/ 

Capital Markets Operations er den operationelle enhed, der understøtter investering på tværs i Nykredit. Vi arbejder blandt andet tæt sammen med Asset Management, Markets, Portefølje Administration, Nykredit Realkredit, og dækker hele værdikæden fra onboarding af kunder til reconciliation, reporting og controlling. Vi har desuden et tæt samarbejde med kunder, kapitalforvaltere, depotbanker og andre eksterne samarbejdspartnere. Vi befinder os i ”maven” af forretningen – og til tider også i ”orkanens øje”!

Er du interesseret? 

Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Klavs Holten, 44 55 86 53, afdelingsdirektør Anne-Mette Antonsen, 44 55 13 52 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.

Ansøgningsfrist: 3. marts 2019 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

03 marts 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online