Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Business Intelligence i Koncernøkonomi

Nykredit

Fuldtidsstilling

Vil du være med til at skabe fremtidens Nykredit og udvikle dig til specialist inden for BI-området? Så har vi en plads, hvor du får mulighed for at gøre en forskel og sætte nye højder for kvaliteten af vores dataleverancer.

Kickstart din karriere som graduate

Som graduate i Nykredit gennemgår du et intensivt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet og efter. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på vores udvikling.

Vores graduateforløb varer 12 måneder, og du er fastansat fra dag et. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Business Intelligence, der er en del af forretningsområdet Koncernøkonomi. Herfra vil du komme ud på korte praktikophold i andre afdelinger for at styrke dit kenskab til forretningen på tværs. 

Din nye stilling 

Business Intelligence består af fire teams, som sammen har ansvaret for, at vi hver dag kan levere data, rapportering og analyser af enhver art til bl.a. vores direktion, vores forretningsledelse, eksterne myndigheder og udvikling af statistisk baserede modeller til salg mv. Som graduate forestiller vi os, at du kommer til at løse opgaver i alle fire teams, men din base er i BI-rapporteringsteamet. Du skal derfor have lyst til at arbejde med hele værdikæden, hvor du får mulighed for at arbejde med opbygning og strukturering af data, dataanalyser og rapportering. Du vil med andre ord få unik indsigt i vores forretning via dataanalyse og dialog med forretningen og samtidigt styrke din faglighed på BI- og analyticsområdet.

Dine kompetencer

Det er et krav, at du afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år. Du skal naturligvis have et analytisk mindset og et brændende ønske om at udvikle dig i en retning, hvor fokus er på forståelse af data og ikke mindst udviklingsarbejdet, der understøtter løsningerne. Gennem din uddannelse, har IT, matematik og/eller økonomi derfor haft en væsentlig tyngde, som fx på uddannelserne datalog, cand.polit/oecon, cand.merc.fir/mat eller lignende. 

En karriere der altid er i bevægelse

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

Sådan lyder det løfte, vi har givet til vores medarbejdere. Vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner. Så vil og kan du, garanterer vi dig en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. I Nykredit oplever vi også store forandringer blandt andet på grund af ny regulering og øget digitalisering. Det stiller krav til os som virksomhed og som arbejdsplads - og til dig som medarbejder. Derudover vil vi gerne rykke endnu tættere på vores kunder – vi har faktisk et mål om at blive bedst til kunder - og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme. 

Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

I Business Intelligence er vi 26 dedikerede kolleger med meget forskellige baggrunde. Vi er fælles om at skabe en hverdag, hvor der både er plads til friske bemærkninger og høje grin, men også mulighed for at fordybe sig i komplekse opgaver og finde løsninger, som ingen andre kan.

Er du interesseret? 

Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt underdirektør Ernst Mørch, 44 55 65 40 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.

Ansøgningsfrist: 3. marts 2019


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

03 marts 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online