Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Retail Erhverv

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Nykredit vil du nyde godt af den store banks muligheder og den mindre banks bevægelighed. Det betyder nemlig, at du får ansvar fra første dag – og at vi har øje for dig, dine evner og dit udviklingspotentiale. Både fagligt og personligt. Du får gennem forløbet muligheden for at komme helt tæt på erhvervsstrategien i Danmarks hurtigst voksende erhvervsbank.

Kickstart din karriere som graduate

Som graduate i Nykredit gennemgår du et intensivt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet og efter. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på vores udvikling.

Vores graduateforløb varer 12 måneder, og du er fastansat fra dag et. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Produkter & Rådgivning, der er en del af forretningsområdet Retail Erhverv. Herfra vil du komme ud på korte praktikophold i andre afdelinger for at styrke dit kenskab til forretningen på tværs. 

Din nye stilling 

I Retail Erhverv vil du gennem indsigt i og viden om virksomhedsejernes behov få mulighed for at udvikle og implementere nye produkter og koncepter, som kan gøre hverdagen nemmere for kunderne. Du skal derfor have interesse for at følge med i den teknologiske udvikling på markedet, kunne sætte dig ind i kundernes ”jobs to be done” og gennem ideudvikling være med til at implementere nye digitale løsninger. Dine opgaver bliver at: 

  • forstå kunderne og deres behov
  • holde dig opdateret på den teknologiske udvikling på markedet
  • mestre product management-disciplinen fra vugge til grav - altså fra ideformulering til udvikling og implementering
  • agere projektleder på udvalgte initiativer. 

Dine kompetencer

Det er et krav, at du afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år. Ligeledes forventer vi, at du er analytisk stærk og formår at sætte dig ind i omfattende såvel som komplekse områder. Samtidig er du struktureret og god til at have flere bolde i luften på samme tid. Som person er du socialt stærk, hvilket sætter dig i stand til at skabe gode relationer og håndtere mange forskellige typer af interessenter. Sidst men ikke har du et kreativt mindset og kan lide at tænke i nye digitale løsninger. 

En karriere der altid er i bevægelse

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

Sådan lyder det løfte, vi har givet til vores medarbejdere. Vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner. Så vil og kan du, garanterer vi dig en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. I Nykredit oplever vi også store forandringer blandt andet på grund af ny regulering og øget digitalisering. Det stiller krav til os som virksomhed og som arbejdsplads - og til dig som medarbejder. Derudover vil vi gerne rykke endnu tættere på vores kunder – vi har faktisk et mål om at blive bedst til kunder - og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme. 

Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Produkter & Rådgivning består af 13 engagerede medarbejdere, som hver dag står op for at gøre livet lettere for virksomhedsejerne.Vi har en uformel omgangstone, vi værdsætter godt samarbejde, og vi udnytter vores forskellige kompetencer i den daglige sparring med hinanden.

Er du interesseret? 

Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Jan Staal Rasmussen, 44 55 21 01 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.

Ansøgningsfrist: 3. marts 2019 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

03 marts 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online