Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Koncernregnskab

Nykredit

Fuldtidsstilling

Drømmer du om et job, hvor dit drive og initiativ kan skabe forandringer? Og kunne du tænke dig at være med til at effektivisere og strømline regnskabsprocessen hos Nykredit? Så er du måske vores nye graduate!

Kickstart din karriere som graduate

Som graduate i Nykredit gennemgår du et intensivt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet og efter. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på vores udvikling.

Vores graduateforløb varer 12 måneder, og du er fastansat fra dag et. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Koncernregnskab, der er en del af forretningsområdet Koncernøkonomi. Herfra vil du komme ud på korte praktikophold i andre afdelinger for at styrke dit kenskab til forretningen på tværs. 

Din nye stilling 

Koncernregnskab har ansvaret for at udarbejde Nykredit-koncernens regnskaber samt dele af den regulatoriske rapportering til eksterne myndigheder. Dit graduateforløb hos os vil til dels bestå af arbejde med måneds- og kvartalsregnskaber, men samtidig lægger vi også vægt på, at du skal være med til at udfordre og effektivisere vores nuværende processer i regnskabsafdelingen og i den forbindelse deltage i projekter, der har til formål at effektivisere vores processer og højne vores kvalitet.

Udover at deltage i de kvartalsvise regnskabsopgaver vil du blive involveret i et kommende projekt, hvis formål er at udskifte vores bogføringssystem. Det forventer vi vil kunne lette vores hverdag betragteligt, men det kræver til gengæld, at vi får udnyttet systemet optimalt, hvilket du får mulighed for at sikre med dine kolleger i teamet. Der vil formentlig komme andre opgaver og projekter, hvor du skal være med til at forenkle og effektivisere vores hverdag, så overordnet set forestiller vi os, at du bl.a. kan kontribuere med et par friske øjne på vores etablerede arbejdsgange.

Dine kompetencer

Det er et krav, at du afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år. Du har formentlig din teoretiske ballast fra en uddannelse inden for økonomi som eksempelvis cand.merc., cand.polit, cand.oecon eller tilsvarende. For at kunne løse mange af de daglige opgaver er det en fordel, hvis du i forvejen har erfaring med SAS eller SQL – ellers bliver det områder, du hurtigt skal lære.

Mange af opgaverne stiller krav til din analytiske side, mens andre opgaver taler mere til dine kommunikative og relationelle kompetencer, fx når du deltager i projekter eller afholder workshops for kolleger og andre interessenter i forretningen. Vigtigst af alt er det, at du har lyst til at udvikle dig og udfordre os og vores vaner.

En karriere der altid er i bevægelse

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

Sådan lyder det løfte, vi har givet til vores medarbejdere. Vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner. Så vil og kan du, garanterer vi dig en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. I Nykredit oplever vi også store forandringer blandt andet på grund af ny regulering og øget digitalisering. Det stiller krav til os som virksomhed og som arbejdsplads - og til dig som medarbejder. Derudover vil vi gerne rykke endnu tættere på vores kunder – vi har faktisk et mål om at blive bedst til kunder - og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme. 

Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 

Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt underdirektør Terese Dissing, 44 55 19 17 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.

Ansøgningsfrist: 3. marts 2019


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

03 marts 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online