Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Asset Management

Nykredit

Fuldtidsstilling

Vil du gerne helt tæt på Nykredits investeringsunivers, brænder du for at påvirke investeringsbeslutninger, og er du klar på mange udfordringer og et højt tempo? Så er du måske vores nye graduate i Asset Management. 

Kickstart din karriere som graduate

Som graduate i Nykredit gennemgår du et intensivt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet og efter. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på vores udvikling.

Vores graduateforløb varer 12 måneder, og du er fastansat fra dag et. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet teamet Balancerede Porteføljer i afdelingen Investment Management, der er en del af forretningsområdet Asset Management. Herfra vil du komme ud på korte praktikophold i andre afdelinger for at styrke dit kenskab til forretningen på tværs

Porteføljestyring og investeringsbeslutninger

I Investment Management er vi 27 kolleger, som arbejder med forvaltning af obligationer, kreditobligationer og aktier samt aktiv allokering. Vi er blandt Danmarks førende kapitalforvaltere, og vi arbejder for at sikre, at vores kunder har en økonomisk attraktiv fremtid. 

Som graduate kommer du helt tæt på vores investeringsunivers, da du bliver en integreret del af vores team beskæftiget med balancerede porteføljer. Vi arbejder tæt sammen om vores opgaver inden for styring af porteføljer, idégenerering og dybdegående analyser af fokusområder. Vi deler og udveksler holdninger for at finde de mest optimale løsninger for vores kunder. Gennem forløbet skaber vi i fællesskab et unikt og stærkt fundament, som du kan bygge din karriere på. Du får hands on-erfaring med alle relevante opgaver inden for porteføljestyring og investeringsbeslutninger. I praksis betyder det, at du blandt andet kommer til at arbejde med: 

  • ex post og ex ante-porteføljeanalyser
  • understøttelse og videreudvikling af portefølje- og risikostyringsværktøjer
  • implementering af investeringsstrategier. 

Matematisk skarp med programmeringskompetencer

Det er et krav, at du afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år. Din kandidatuddannelse er relevant med vægt på matematik, økonomi, finansiering og/eller programmering. Du har en dyb interesse for kapitalforvaltning og er samtidig udstyret med solide analytiske evner. Af natur er du detaljeorienteret, proaktiv, og stadig ydmyg – samarbejde er et absolut nøgleord. Du forstår vigtigheden af at formidle kompliceret stof i et tilgængeligt og letforståeligt sprog uden at gå på kompromis med det faglige indhold. For at opnå resultater, skal du trives med at arbejde selvstændigt og fordybet samt at blive målt på udfaldet af dit arbejde. Optimalt set kender du til MATLAB eller Python – ellers sørger vi for oplæring. 

En karriere der altid er i bevægelse

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

Sådan lyder det løfte, vi har givet til vores medarbejdere. Vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner. Så vil og kan du, garanterer vi dig en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. I Nykredit oplever vi også store forandringer blandt andet på grund af ny regulering og øget digitalisering. Det stiller krav til os som virksomhed og som arbejdsplads - og til dig som medarbejder. Derudover vil vi gerne rykke endnu tættere på vores kunder – vi har faktisk et mål om at blive bedst til kunder - og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme. 

Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 

Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Mads Deth Hesselholt, 44 55 86 63/31 67 35 47 eller HR Business Partner Line Ludvigsen, 44 55 19 02. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.

Ansøgningsfrist: 3. marts 2019 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

03 marts 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online