Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Finance Business Partner i Koncernøkonomi

Nykredit

Fuldtidsstilling

Brænder du for at arbejde med den finansielle og strategiske udvikling i en stor finansiel koncern? Vi mangler en dygtig graduate, der sætter barren højt.

Kickstart din karriere som graduate

Som graduate i Nykredit gennemgår du et intensivt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet og efter. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på vores udvikling.

Vores graduateforløb varer 12 måneder, og du er fastansat fra dag et. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Finance Business Partner, der er en del af forretningsområdet Koncernøkonomi. Herfra vil du komme ud på korte praktikophold i andre afdelinger for at styrke dit kenskab til forretningen på tværs. 

Din nye stilling 

Som vores nye graduate får du et alsidigt job, hvor dagligdagen er præget af den strategiske agenda hos ledelsen. I vores team understøtter vi ledelsen for Nykredits forretningsområder med finansiel og strategisk sparring. Samtidig indgår vi i forskellige strategiske projekter på tværs af Nykredit. Med mange analyser og projekter skal du derfor trives i et miljø, hvor der er mange bolde i luften til enhver tid. Du kommer hurtigt tæt på beslutningstagerne og vil i høj grad skulle gøre brug af dine teoretiske færdigheder og din kommercielle forståelse for at skabe de bedste løsninger for Nykredit. Som graduate hos os kan du forvente masser af ansvar og spændende opgaver fra din første dag. Dine opgaver kan bl.a. bestå i at: 

  • deltage i arbejdet med koncernens strategiske udvikling med et særligt ansvar for den finansielle udvikling 
  • udarbejde business cases i samarbejde med forretningen
  • assistere vores team af Business Partnere med komplekse analyser og beslutningsoplæg

· analysere finansiel performance og udarbejde relevante konkurrentsammenligninger

· koordinere og udarbejde materiale til kvartalsvise business review meetings 

· deltage i tværgående regulatorisk arbejde. 

Dine kompetencer

Det er et krav, at du afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år. Vi forestiller os, at du har en uddannelse som cand.oecon., cand.polit., cand.merc. eller tilsvarende. Du er analytisk stærk og har blik for at finde løsninger i en kommerciel kontekst. Du er udadvendt og nysgerrig efter at lære vores forretning at kende, og med dine stærke analytiske og kommunikative evner er du i stand til selv at drive og formidle analyser, anbefalinger og konklusioner. Som person har du gåpåmod, tager initiativ og er meget serviceminded. Du er god til at samarbejde og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet – og med dit gode humør bidrager du til et godt arbejdsmiljø.

En karriere der altid er i bevægelse

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

Sådan lyder det løfte, vi har givet til vores medarbejdere. Vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner. Så vil og kan du, garanterer vi dig en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. I Nykredit oplever vi også store forandringer blandt andet på grund af ny regulering og øget digitalisering. Det stiller krav til os som virksomhed og som arbejdsplads - og til dig som medarbejder. Derudover vil vi gerne rykke endnu tættere på vores kunder – vi har faktisk et mål om at blive bedst til kunder - og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme. 

Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 

Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Camilla Lindved, 44 55 11 14 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.

Ansøgningsfrist: 3. marts 2019


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

03 marts 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online