Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Performance Reporting i Koncernøkonomi

Nykredit

Fuldtidsstilling

Kan du lave skarpe analyser af forretningsmæssig udvikling? Og vil du være med til at præge, hvordan vi kan blive en endnu mere relevant sparringspartner? Så kan vi til gengæld love dig en stilling, hvor karrierevejene er tydelige og indlæringskurven er stejl.

Kickstart din karriere som graduate

Som graduate i Nykredit gennemgår du et intensivt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling gennem hele forløbet og efter. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage endnu større ansvar og sætte dit fingeraftryk på vores udvikling.

Vores graduateforløb varer 12 måneder, og du er fastansat fra dag et. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Performance Reporting, der er en del af forretningsområdet Koncernøkonomi. Herfra vil du komme ud på korte praktikophold i andre afdelinger for at styrke dit kenskab til forretningen på tværs. 

Din nye stilling 

I Performance Reporting rapporterer vi forretningsområdernes og koncernens finansielle performance til topledelsen. Forretningsområderne er af vidt forskellig karakter og kompleksitet, og du skal evne at analysere udviklingen på detaljeret niveau i både forretningsområderne og på koncernens samlede finansielle performance. Du vil derfor blive udfordret på dit overblik og din evne til at præsentere de vigtigste budskaber på en overskuelig og lettilgængelig måde.

Ved siden af den løbende performancerapportering vil du indgå i projektrelaterede opgaver, som drivkraften bag implementeringen af de ønskede forandringer. Du kommer i den grad til at præge, hvordan vi kan blive en endnu mere relevant sparringspartner for forretningen, og du får en stor aktie i, hvordan vi lykkes med at levere skarpe og relevante budskaber. 

Dine kompetencer

Det er et krav, at du afslutter din kandidatuddannelse som fx cand.polit, cand.oecon eller cand.merc. til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år. Du trives med at gennemføre analyser og præsentere de resultater og konklusioner, du finder. Din hverdag vil være præget af hyppig dialog med kolleger fra dit team og andre enheder i koncernen, så det er også vigtigt, at dine relationelle kompetencer er i top.

En karriere der altid er i bevægelse

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

Sådan lyder det løfte, vi har givet til vores medarbejdere. Vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner. Så vil og kan du, garanterer vi dig en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. I Nykredit oplever vi også store forandringer blandt andet på grund af ny regulering og øget digitalisering. Det stiller krav til os som virksomhed og som arbejdsplads - og til dig som medarbejder. Derudover vil vi gerne rykke endnu tættere på vores kunder – vi har faktisk et mål om at blive bedst til kunder - og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme. 

Du kan læse mere om Nykredit og vores graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/ 

Er du interesseret? 

Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Jesper Wehner 44 55 83 35 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.

Ansøgningsfrist: 3. marts 2019


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

03 marts 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online