Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Graduate til Styring & Rapportering i Totalkredit

Nykredit

Fuldtidsstilling

Som graduate i Totalkredit får du ansvar fra dag et. Dit ansvar vil vokse i takt med din faglige og personlige udvikling, og du vil hurtigt få mulighed for at præge Totalkredits forretning. Vi har høje ambitioner for vores produkter, digitale værktøjer, kommunikation og data. Vi forventer at du - ligesom vores øvrige kolleger - tager aktiv del i udviklingen af Totalkredit, så vi fastholder vores position som markedsleder. 

Vores graduateprogram

Som graduate i Nykredit-koncernen gennemgår du et intensivt læringsforløb. Vores målrettede udviklingsprogram og mentorsparring sikrer, at der er fokus på dig og din udvikling både gennem graduateforløbet og efterfølgende. Du vil opleve en stejl læringskurve, der gør, at du hurtigt bliver klar til at tage stadigt større ansvar og sætte dit fingeraftryk på Totalkredits udvikling.

Vores graduateforløb varer 12 måneder, og du er fastansat fra dag et. Under hele forløbet vil du være fast tilknyttet afdelingen Styring & Rapportering, der er en del af Totalkredit. Herfra vil du komme ud på korte praktikophold i andre af Nykredit-koncernens afdelinger for at styrke dit kenskab til forretningen på tværs. 

Din nye stilling

Du bliver en del af et kompetent team i Styring & Rapportering, hvor vi bl.a. skaber indsigt til ledelsen og til samarbejdspartnere i Totalkredit. Indsigt i indtjening, låntyper og deres fordeling på geografi, alder mm. Vi lægger vægt på at arbejde sammen med de øvrige afdelinger i vores store organisation, og det foregår gennem åben dialog og med godt humør. Som graduate i Totalkredit er dine opgaver bl.a. at:

  • lave dataudtræk og -analyser, der understøtter forretningen og understøtter beslutninger; herunder dataudtræk til interne analyser og ledelsesrapportering til Totalkredits direktion og bestyrelse samt de 54 samarbejdende pengeinstitutters direktioner og områdeansvarlige
  • koble Totalkredits egne data med eksterne data og udarbejde dataanalyser, der viser tendenser og skaber forretningsmuligheder gennem visualiseringer i fx Power BI og Tableau
  • opbygge og vedligeholde dataudtræk fra forskellige databaser
  • deltage i projekter, hvor rapportering og datawarehouse spiller en central rolle
  • arbejde med optimering af processer og koordinere dataleverancer på tværs af koncernen
  • sikre et godt datagrundlag i tæt samarbejde med koncernens IT-afdeling. 

Dine kompetencer

Det er et krav, at du afslutter din kandidatuddannelse til sommer eller har afsluttet den inden for det seneste år. Derudover er du en performanceorienteret holdspiller med vindermentalitet. Du er udholdende og ønsker at gå den ekstra mil for kunden, de samarbejdende pengeinstitutter, projektet, koncernen og Totalkredit. Ligeledes elsker du at arbejde med data og arbejder struktureret. 

Du har interesse for at arbejde med SQL, og hvis du har erfaring med fx SAS, Power BI, Tableau og/eller VBA, så er du et skridt foran. Ideelt set har du erfaring med at analysere store datamængder, men som minimum har du mod på at lære det. Du har forståelse for, at data skaber forretningsværdi, hvis vi bruger det rigtigt. Samtidig er du analytisk skarp og god til at kommunikere - og så sætter du en ære i at aflevere et færdigt og gennemarbejdet produkt.

En karriere der altid er i bevægelse

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft”.

Sådan lyder det løfte, vi har givet til vores medarbejdere. Vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner. Så vil og kan du, garanterer vi dig en karriere, der altid er på vej mod nye udfordringer og større ansvar. I Nykredit-koncernen oplever vi store forandringer blandt andet på grund af ny regulering og øget digitalisering. Det stiller krav til os som virksomhed og som arbejdsplads - og til dig som medarbejder. Derudover vil vi gerne rykke endnu tættere på vores kunder – vi har faktisk et mål om at blive bedst til kunder - og vi måler dig derfor på den forskel, du gør for deres liv, økonomi og drømme. 

Du kan læse mere om Nykredit-koncernens graduateprogram på https://www.nykredit.com/karriere/bliv-graduate-i-nykredit/

Er du interesseret? 

Er du et af vores nye graduatetalenter? Så søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Mathias Skou, 44 55 11 87 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer.

Ansøgningsfrist: 3. marts 2019


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

03 marts 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online