Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Struensee & Co. søger konsulenter

Struensee & Co

Fuldtidsstilling

Hos Struensee & Co. arbejder vi med at forme fremtidens offentlige sektor og er på udkig efter at udvide vores team med dygtige og ambitiøse konsulenter.

Vores arbejde og virksomhed

Struensee & Co. assisterer topledelsen i offentlige institutioner, offentligt ejede selskaber og private virksomheder med interesse i den offentlige sektor, med at identificere og implementere permanente forbedringer. Dette omfatter strategiudvikling, produktivitetsforbedringer og organisatorisk udvikling. Med professionalisme, integritet og engagement er vi dedikerede til at skabe substantielle og varige forandringer til samfundets bedste.

Vores konsulenter er vores vigtigste aktiv, og hjælper dagligt vores klienter med at løse deres mest komplekse problemer. Vi ansætter derfor kun universiteternes største talenter og tilbyder store muligheder for faglig og personlig udvikling.

Dig

Du færdiggør din kandidatgrad inden for 6-12 måneder eller har allerede 1-2 års fuldtidserhvervserfaring. Akademisk og professionelt er du blandt de bedste på din årgang (top 10 pct.).

Vi forventer, at du er ambitiøs - både på dine egne vegne, dit teams vegne og dine klienters vegne. Du trives med at levere resultater, der gør en forskel, og du har en naturlig interesse for at skabe en bedre offentlig sektor.

Som associeret konsulent vil du fra første dag være ansvarlig for arbejdstrømme på projekter, der gennem eksponering til aktuelle problemer forudsætter faglig og personlig modenhed og garanterer en stejl læringskurve.

Du vil blive en del af et hold af kollegaer, der er de bedste på området i en virksomhed med en stærk professionel, social og støttende kultur. Du kan lide at arbejde i en struktureret tilgang med problemløsning, kompleks analyse og strategisk rådgivning, og er på udkig efter et arbejde, hvor du lærer gennem eksponering for nye projekter med skiftende fokus, og ikke er bange for løbende at tackle nye klienter og kulturer.

Vores kontorer er beliggende i den hyggelige og historiske Struenseegård i Magstræde, men vi leverer projekter over hele landet, i Skandinavien og på verdensplan.

Send din ansøgning på dansk med: 1) Motiveret ansøgning, 2) CV og 3) kopier af originale karakterer fra ungdomsuddannelse og fremefter:

http://struensee.dk/submit-your-application/

Potentielle kandidater vil løbende blive kaldt til samtale.

For spørgsmål kontakt Head of Recruitment Tobias Kragh-Vodstrup: +45 6094 8355, tobiasvodstrup@struensee.dk


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Struensee & Co

Geografi

København

Ansøgningsfrist

01 april 2019

Søg jobbet

Tobias Kragh-Vodstrup +45 6094 8355 tobiasvodstrup@struensee.dk