Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Ambitiøse studentermedhjælpere søges til Regnskabskontrollen i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsministeriet

Er du interesseret i virksomheders økonomiske forhold, herunder særligt de regnskabsmæssige og selskabsretlige forhold? Så er du måske en af vores nye studentermedhjælpere i Erhvervsstyrelsens Regnskabskontrol, der arbejder med kontrol, sagsbehandling og vejledning af virksomheder, revisorer og advokater. 

Om stillingen 

Vi tilbyder afvekslende arbejdsdage i et højt fagligt miljø med forskelligartede opgaver og daglig kontakt til virksomheder, advokater, revisorer mv. 

Afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer vil du arbejde med at bistå teamets medarbejdere på et eller flere af følgende områder: 

  • Behandling af sager om fejl i virksomheders årsrapporter 
  • Behandling af sager om ulovlige udlån til kapitalejer eller ledelse 
  • Behandling af sager om overtrædelser af bogføringsloven 
  • Behandling af klager over afgifter ved for sent indberettede årsrapporter  
  • Bistand til løbende forvaltningsmæssige opgaver, som f.eks. anmodninger om aktindsigt fra journalister

Har du lysten, gåpåmodet og kvalifikationerne, vil du ud over ovenstående få mulighed for at bistå i arbejdet med mere komplekse problemstillinger, der vil være med til at give dig kompetencer, som i høj grad efterspørges af mange arbejdsgivere. Du vil ligeledes bistå og få faglig sparring fra styrelsens eksperter på de forskellige områder. 

Jobbet vil være et stærkt fagligt supplement til studiet og kan gøre dig ekstra kvalificeret til at få drømmejobbet, når du er færdig med studiet.  

Om dig 

Vi forestiller os, at du læser på en videregående uddannelse inden for det regnskabsmæssige, juridiske eller erhvervsøkonomiske område. Derudover har du interesse for at arbejde med problemstillinger inden for det regnskabsmæssige og selskabsretlige område. 

Vi lægger således vægt på, at: 

  • Du er indstillet på at lære og dygtiggøre dig inden for området 
  • Du kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale 
  • Du kan arbejde struktureret og i fællesskab med andre 
  • Du har en åben, positiv og nysgerrig tilgang til arbejdsopgaverne 
  • Du er kendetegnet ved at have en høj faglighed 

Om os 

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 550 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København. 

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed med en stærk digital dagsorden. Vi har fagligt dygtige medarbejdere, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe ny værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.   

Team Regnskabskontrol består af knap 20 medarbejdere med ekspertise inden for de forskellige kontrolområder. Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende studiejob med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs. 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.  

Om ansættelse 

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. 

Arbejdstiden ligger typisk på 15 timer om ugen. Vi er fleksible mht. eksamensperioder, men vi forventer til gengæld, at du er frisk på at give en hånd med i travle perioder. Tiltrædelse er hurtigt muligt. 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Martin Bo Mortensen eller fuldmægtig Andreas Heegaard . Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår bedes du kontakte HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen. Find oplysninger i boksen til højre.

Interesseret? 

Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling” i boksen til højre eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/job. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest den 31. marts 2019.  

Vi planlægger at afholde samtaler i uge 14 og/eller 15.  

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund, derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge.   


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Erhvervsministeriet

Geografi

Langelinie Allé 17, 2100 København Ø

Ansøgningsfrist

31 marts 2019

Søg jobbet

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=120445&DepartmentId=6205&MediaId=5