Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Fuldmægtig eller konsulent søges til Koncernøkonomi i Udlændinge- og Integrationsministeriets departement

Udlændinge- Og Integrationsministeriet

Fuldtidsstilling

Vi tilbyder et udfordrende og selvstændigt job med fokus på økonomistyring og finanslovsarbejde. Du får din daglige gang midt i det politiske maskinrum, hvor beslutningerne træffes.  

Om stillingen  

I Koncernøkonomi varetager vi en bred vifte af opgaver i relation til blandt andet ministerbetjening, finansloven, økonomi- og aktivitetsstyring, ledelsesinformation samt statistik og analyser på udlændingeområdet. Vi har en bred portefølje af udviklings-, drifts- og analyseopgaver.  

Vi søger en eller flere medarbejdere, der har lyst til at indgå i løsningen af kontorets opgaver. Dine primære opgaver vil blandt andet omfatte økonomistyring, herunder udarbejdelse af udgiftsopfølgninger og finanslovsforslag, udarbejdelse af ledelsesinformation, ministerbetjening og besvarelse af spørgsmål fra Folketinget mv.  

Du vil blive en del af et alsidigt og fagligt stærkt team, der arbejder med højpolitiske emner tæt på de politiske beslutninger. Din opgaveløsning vil ske i samarbejde med de øvrige medarbejdere i kontoret, og du vil få kontakt til en række eksterne interessenter såsom Finansministeriet, andre ministerier, ministeriets styrelser med flere.  

Om dig  

Du har en relevant uddannelse, f.eks. cand.polit., cand.merc. eller cand.scient.pol., og vi forventer, at du har interesse for økonomistyring. Det er en fordel – men ikke et krav – hvis du ligeledes har relevant erfaring.  

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:  

  • er faglig og analytisk stærk  
  • kan formulere dig klart og tydeligt i både skrift og tale  
  • har gode it-kundskaber, herunder især gode Excel-kundskaber, hvis du f.eks. ønsker at arbejde med ledelsesinformation  
  • er fleksibel og tager ansvar for dine arbejdsopgaver  
  • trives i en travl hverdag fyldt med udfordringer præget af den politiske dagsorden  

Din nye hverdag  

Koncernøkonomi er ansvarlig for den overordnede økonomistyring på ministerområdet og er placeret i departementets afdeling for Koncernstyring.  

Koncernøkonomi består af ca. 18 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Fælles for os er, at vi er generalister, der i en politisk kontekst har interesse for økonomi, statistik og økonomistyring i den offentlige sektor.  

Du bliver del af en ambitiøs arbejdsplads med fokus på dialog, vidensdeling og faglighed. Selvom vi arbejder inden for stramme deadlines og høje kvalitetskrav, har vi en uformel omgangstone med plads til grin i den travle hverdag. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.  

Stillingen er på 37 timer, men med fleksible arbejdstider. Vi tager godt imod vores nye medarbejdere, og særligt de helt nyuddannede, som blandt andet vil komme igennem et introduktionsforløb.  

Du ansættes som fuldmægtig eller konsulent i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.  

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Anette Görtz på telefonnummer 20 87 31 25 eller på e-mail agt@uim.dk eller souschef Søren Larsen på telefonnummer 61 98 33 68 eller på e-mail sln@uim.dk.  

Det bemærkes, at der bliver gennemført en registermæssig undersøgelse af din person, og at det er en forudsætning for stillingen, at du løbende kan bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse.  

Søg stillingen  

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, CV, eksamensbevis og relevant dokumentation senest tirsdag den 19. marts 2019, kl. 12.00. 

Vi forventer at holde de første samtaler umiddelbart efter fristens udløb i uge 12.  

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.  

Behandling af persondata  

Du kan læse om behandlingen af dine persondata i folderen ”Sådan behandler vi persondata om dig – før, under og efter din ansættelse i Udlændinge- og Integrationsministeriet”. Du finder folderen på vores hjemmeside: http://uim.dk/filer/saadan-behandler-vi-persondata-om-dig.pdf 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Udlændinge- Og Integrationsministeriet

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

19 marts 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online