Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Erhvervsministeriets departement søger studerende til ledelsessekretariatet

Erhvervsministeriet

Vil du tættere på de politiske beslutningsprocesser? Er du god til at strukturere svære processer, og har du gode formuleringsevner? Så søg jobbet som student i Erhvervsministeriets ledelsessekretariat, hvor vi har brug for en ny student til de mange spændende opgaver inden for betjening af ministeren og departementschefen. 
Om os  
I departementets ledelsessekretariat varetager vi alle opgaver omkring ministerens og departementschefens hverdag samt ministeriets presse- og kommunikationsarbejde, herunder udarbejdelse af taler og kommunikation via hjemmeside og sociale medier. 
Om jobbet  
Dine arbejdsopgaver vil være fokuseret omkring betjening af ministeren, departementschefen og ledelsen. En fast del af din opgaveportefølje vil være tilrettelæggelse og forberedelse af ministerrejser. 
Du vil blive udfordret på dine faglige og processuelle evner og få et indblik i politiske processer, eksempelvis i forbindelse med forberedelse af ordførermateriale eller forhandlingsmøder. Du vil herudover også skulle hjælpe med at løse forefaldende opgaver af mere praktisk karakter. 
Jobbet vil give dig et indgående kendskab til arbejdet i et departement, koordination på tværs af ministerier og styrelser, Folketingets processer samt en ministers hverdag.  
Om dig  
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant samfundsvidenskabelig videregående uddannelse, som fx statskundskab eller cand.merc. pol. og har minimum et år tilbage af din studietid. Det vil være en fordel, at du har erfaring med projektstyring eller sekretariatsbetjening fra et andet ministerium eller en privat organisation.  
Vi lægger vægt på, at du:  
- Kan arbejde selvstændigt med korte frister i et politisk præget miljø 
- Har interesse for både politik og økonomi 
- Kan formulere dig godt, både på skrift og mundtligt 
- Har blik for at tilrettelægge gode processer på tværs af faglige områder 
Om ansættelsen  
Du vil blive ansat i henhold til overenskomsten mellem HK–stat og Finans­ministeriet. Stillingen er på 15-20 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder. 
Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes. 
Interesseret?  
Du kan læse mere om Erhvervsministeriet og sende din ansøgning via linket eller på www.em.dk/job-og-karriere   
Din ansøgning med relevante bilag, herunder karakterudskrift og CV skal være modtaget senest søndag d. 31. marts 2019. Der vil blive afholdt samtaler i uge 14, og vi bruger en faglig case i forbindelse med rekrutteringen. Vi forventer, at du kan starte senest 1. juni, men gerne tidligere. 

Yderligere oplysninger  
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til ministersekretær Jeppe Winther Sørensen på 91 33 71 30 eller departementssekretær Julie Kyhl Payne på 91 33 70 21.
Vi glæder os til at høre fra dig. 
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.  
Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?  
Vi er i en unik position: Vi betjener ministeren i et af landets mest centrale ministerier og er samtidig helt tæt på erhvervslivet. Vi er med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem. Vi arbejder med en bred vifte af ressortområder – fra boligfinansiering og forbrugerforhold til planlov og digitalisering af erhvervslivet – og sætter derigennem et aftryk på alle virksomheder og de fleste danskeres liv.   
 
Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for, og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve og et stærkt samarbejde for at opnå Europas bedste vækstvilkår, så det er attraktivt at bo, arbejde og drive virksomhed i Danmark.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Erhvervsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

31 marts 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online