Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til analysen i Danske Bank Til dansk makroøkonomi

Danske Bank

Er du i gang med en nationaløkonomisk uddannelse? Har du talent for både det tekniske og analytiske? Og kunne du tænke dig et studenterjob i Danmarks største finansielle virksomhed? Så er du måske den studerende, vi søger til vores makroøkonomiske team i Danske Bank.

Vi er en del af FIC (Fixed Income & Currencies), der er den del af banken, som står for handel, prisfastsættelse og rådgivning med hensyn til obligationer og valuta. Vi beskæftiger os i vores økonomiske teams med alt fra analyse af danskernes privatøkonomi over verdensøkonomien til prissætning af avancerede finansielle instrumenter. Vi er 18 analytikere alene i København og udgør dermed et af Danmarks største og mest interessante analysemiljøer.

En verden af tal
Som studentermedhjælp bliver du en del af vores gruppe for makroøkonomi. Vores analysedækning strækker sig fra analyser af den makroøkonomiske og finansielle situation og udarbejdelse af prognoser for de enkelte lande til analyser af globale temaer og trends. Vi søger en studentermedhjælp, der især vil have fokus på dansk økonomi, men som også kommer til at arbejde med globale emner.

Jobbet vil indeholde en del faste driftsopgaver og faste skriveopgaver, hvor du blandt andet vil skrive små analyser af danske nøgletal. En typisk dag forløber med arbejde med forskellige databaseredskaber, men gradvis også mere aktiv deltagelse i analysearbejdet. Du kommer i dit arbejde til at indgå i et stærkt team af tre studentermedarbejdere.

Vi håber, at vi kan fastholde dig hos os i nogle år, og at vi på sigt kan udvikle dig til at tage et større ansvar og udfylde en større rolle hos os. Du vil som ansat her lære at anvende en række vigtige analyseredskaber, blandt andet Macrobond.

Passer din profil?
Du er stud. polit. eller stud.oecon., og vi vil foretrække, at du er et par år henne på studiet – eller hjemvendt fra et udlandsophold med mindst 1,5 års studier tilbage. Ud over at du har flair for både det tekniske og det analytiske, har du lyst til at arbejde i et miljø med høj puls, der til tider kan føre til lange arbejdsdage. Arbejdstiden er 20 timer om ugen, men vi er selvfølgelig fleksible i eksamensperioder.

Hvad får du til gengæld?
Du får et spændende job i et internationalt miljø – og det kan måske være din adgangsbillet til en videre karriere i koncernen. Vi støtter dig naturligvis både fagligt og personligt, når blot du bidrager med vilje, evner og indsats.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Cheføkonom Las Olsen på 45 12 85 36 eller laso@danskebank.dk / Student Morten Emil Holm Andersen på moan@danskebank.dk.

Send din ansøgning med karakterer online. Vi satser på, at du kan starte ret hurtigt.


Send ansøgning og CV online senest den 21-04-2019.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

21 april 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online