Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til analyse og management support

Danske Bank

Er du en ambitiøs og målrettet studerende, som ønsker at styrke dine kompetencer og sikre dig et netværk i en af de største it-organisationer i Norden? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Group Loan Systems, Group IT.

I Group Loan Systems er vi ansvarlige for de IT-systemer, der understøtter udlånsprodukter til kunder hos Danske Bank og Realkredit Danmark. Vores afdeling er delt på tre lokationer i henholdsvis Glostrup, Bangalore og Vilnius, hvor vi i alt er 170 medarbejdere. Jobbet er med ansættelse i Glostrup.

Analytisk og struktureret
Vi forestiller os, at du er på 3. år af din bacheloruddannelse eller har startet din kandidatuddannelse inden for økonomi, IT, eller lignende, og at du har en stor interesse i at omsætte komplekse forretningsmæssige problemstilling til IT-løsninger. Vi lægger vægt på, at du er god til at sætte dig ind i nye problemstillinger, og at du arbejder grundigt og struktureret. Du skal kunne lide at arbejde med tal og processer, og have et godt kendskab til Office pakken. Har du kendskab til VBA, SQL, automatiseringer, samt databehandling, ses det som en fordel, men ikke et krav.

Engageret og initiativrig
Vi forventer, at du tager selvstændigt initiativ og kan drive opgaver og processer. Du skal være god til at kommunikere og involvere andre i dit arbejde, men også være i stand til selvstændigt at få fuldført dine opgaver. Det forventes, at du kan holde flere bolde i luften ad gangen uden at miste overblikket eller humøret, og at du opsøger arbejdsopgaver og tager ansvar når mulighederne opstår.

Vi tilbyder
Deltids beskæftigelse på ca. 15 timer pr. uge, med rig mulighed for fleksibilitet, således at der både er plads til studie og job. Derudover får du en mulighed for at starte din karriere inden for en af Nordens største virksomheder, der blandt andet tilbyder netværksarrangementer og betalte seminarer gennem vores program for studentermedhjælpere.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål eller vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Development Manager, Adam Karmann på tlf. 45 14 15 26.

Send ansøgning og CV online senest den 22-04-2019.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

Glostrup

Ansøgningsfrist

22 april 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online