Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Hvidvaskspecialist til AML-teamet i Regulatorisk Forretningsimplementering

Nykredit

Fuldtidsstilling

Vil du være en del af et fagligt udfordrende og spændende miljø og være med til at opbygge løsninger på hvidvaskområdet, der samtidigt understøtter gode kundeoplevelser?

Dit kommende job
Vi har i Nykredit stor fokus på at styrke hvidvaskområdet på tværs af koncernen. Som vores nye kollega vil du indgå i et team af dygtige specialister, der alle brænder for det regulatoriske område og for at skabe løsninger, som understøtter gode kundeoplevelser. Du vil som specialist i AML-teamet være med til at understøtte den løbende drift og fortsatte udvikling af hvidvask-setuppet i Nykredit. 

Dine ansvarsområder
Det er vigtigt, at du brænder for at komme til at arbejde med forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering. Du vil nemlig hurtigt skulle indgå i projektteams på tværs af koncernen og selvstændigt indgå i faglige diskussioner. Du vil herudover blandt kunne komme til at: 

 • udføre og vedligeholde risikostyring af risici for, at Nykredits produkter bliver brugt til finansiel kriminalitet, herunder udarbejde risikovurderinger
 • udarbejde og vedligeholde politikker, retningslinjer, forretningsgange og arbejdsbeskrivelser i samarbejde med forretningen og Jura
 • vedligeholde, opdatere og gennemføre interne kontroller
 • udarbejde frekvent og ad hoc ledelsesrapportering 
 • undersøge, opdatere og optimere processer og IT-understøttelse løbende
 • håndtere daglige driftsopgaver, herunder konkrete kundesager
 • rådgive og undervise kolleger bredt i koncernen. 

Din profil
Vi søger en performanceorienteret holdspiller, som har en ambition om at udvikle sig hurtigt inden for hvidvaskområdet. Vi forestiller os, at du er nyuddannet med en relevant kandidatuddannelse, fx jura eller økonomi, eller at du har få års erfaring på arbejdsmarkedet. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har lidt erfaring inden for hvidvaskområdet eller den finansielle sektor, men ikke en nødvendighed – vi vil meget gerne lære dig op. Derudover kræver stillingen som specialist, at du: 

 • besidder stærke analytiske evner og arbejder struktureret og systematisk 
 • behersker Office-pakken og har flair for IT, gerne med interesse for programmering
 • trives med at arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst med komplekse problemstillinger
 • har gode samarbejdsevner, trives med at gå i dialog med kolleger på alle niveauer og kan navigere i en kompleks organisation uden at miste orienteringen
 • er god til at prioritere og har evnen til at bevare overblik i travle perioder.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af AML-teamet i Regulatorisk Forretningsimplementering. Vi har ansvar for at implementere de forretningsmæssige løsninger på hvidvaskområdet på tværs af koncernen. Vi brænder for at lave gode forretningsmæssige implementeringer af regulatoriske forandringer, som vi både er med til at udvikle og drifte. Du får en spændende, men til tider travl hverdag i et team med en uformel omgangstone og gode udviklingsmuligheder.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Nicolaj Bork Christiansen, 40 54 01 29 eller senior rekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

21 april 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online