Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælpere til enhed for Data, Infrastruktur, Cybersikkerhed og Digitale indsatser i Sundheds- og Ældreministeriet

Sundheds- og Ældreministeiet

Studentermedhjælpere til enhed for Data, Infrastruktur, Cybersikkerhed og Digitale indsatser i Sundheds- og Ældreministeriet

Vil du udfordres i en hverdag tæt på den politiske dagsorden? Vil du være med til at drive digitale forandringer og arbejde med klog og sikker brug af data på sundheds- og ældreområdet? Er du både analytisk stærk og hjælpsom med blik for, hvad der skal til for at få en opgave løst - og vil du gøre en forskel og udfordre din faglighed?

Vi søger to studentermedhjælpere til at hjælpe os i hverdagen med at understøtte vores arbejde. Det handler både om arbejdet med digitale projekter, som går på tværs af hele sundhedsvæsenet, brugen af sundhedsdata, bidrag til besvarelse af borgerbreve og om mere praktiske opgaver bl.a. i forbindelse med afholdelse af møder. Vi søger både jurastuderende og samfundsvidenskabelige studerende til enheden.

Om os
Du bliver en del af en enhed i Sundheds- og Ældreministeriets departement med i alt ca. 20 medarbejdere. Enheden koordinerer og udvikler ministeriets arbejde med brugen af data og digitale indsatser i sundhedsvæsenet, ligesom den varetager tilskud til og fører tilsyn med de kvalitetsfondsstøttede sygehusbyggerier, og den arbejder med cyber- og informationssikkerhed i sundhedsvæsenet. Enheden koordinerer dermed en række programmer og større investeringer i sundhedsvæsenets fysiske og digitale infrastruktur. Derudover udvikler enheden de juridiske rammer for anvendelsen af sundhedsdata til brug for fx forskning, patientbehandling, planlægning og udvikling af sundhedsvæsenet.

Vi driver en række større digitale og datamæssige indsatser på sundhedsområdet, vi formulerer strategier og driver dem igennem og sætter de lovmæssige rammer for brugen af sundhedsdata. Vi bidrager altså til omstilling og modernisering af vores sundhedsvæsen, hvor nye teknologier og data kan understøtte et sikkert og sammenhængende sundhedsvæsen, bedre kvalitet for patienterne og til, at vi som samfund får mest mulig velfærd for pengene.

Vi indgår også i de politiske forhandlingsprocesser på ministerområdet, fx økonomiaftaler med regioner og kommuner og finanslovsforhandlinger. Desuden arbejder vi i enheden tæt sammen med resten af Sundheds- og Ældreministeriets koncern og med en stribe interessenter på feltet, herunder særligt Danske Regioner og KL. Samarbejdet er grundlaget for enhedens arbejde med at skabe et solidt grundlag for politikudvikling og -udmøntning på området.

Dine arbejdsopgaver
Du kommer til at bidrage til den faglige og politiske proces på et højaktuelt velfærdsområde og være med til at udvikle løsninger, der kan gøre en positiv forskel for alle danskere, som er i kontakt med sundhedsvæsenet. Vi har en varieret arbejdsdag og opgaver med både korte og lange frister. Du skal være indstillet på at levere på begge typer opgaver. Til gengæld lover vi dig en stejl læringskurve og et stort ansvar.

Vi har brug for studentermedhjælpere, der kan hjælpe med administrative opgaver, kommunikationsopgaver samt udarbejdelse af faglige notater. Du skal blandt andet bidrage til at koordinere høringer, rapporter og bestillinger m.v., forberede og tage referat af møder, besvare henvendelser fra borgere og organisationer samt håndtere diverse praktiske ad hoc opgaver. Du vil også få fagligt og praktisk kendskab til persondataret og digitalisering gennem opgaver om anvendelse af data og digitalisering i sundhedsvæsenet. Derudover vil du komme til at arbejde med opgaver vedrørende de kvalitetsfondsstøttede sygehusbyggerier i Excel.

Du vil blive en del af et engageret og fagligt miljø med mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vi sætter stor pris på, at du er initiativrig og bruger dine egne erfaringer til at komme med ideer til, hvordan en given opgave kan løses.

Din uddannelse og dine kvalifikationer
Du er i gang med en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, fx er du stud.scient.pol., stud.jur., stud.polit./oecon. eller lignende, og du ønsker at opnå erfaring med at arbejde i et departement.

Vi forventer, at du
• er fagligt og analytisk stærk
• er serviceminded og med på at hjælpe med stort og småt
• vil bidrage med nye tanker og ideer
• arbejder selvstændigt, tager ansvar og initiativ
• har gode skriftlige evner og blik for detaljen
• er en holdspiller, er engageret og har et godt humør

Om ansættelsen
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende timelønnede.

Der er tale om deltidsstillinger på 15 timer om ugen, der tilrettelægges fleksibelt i forhold til undervisning og dine eksamensperioder.

Kontakt os gerne 
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til kontorchef Nanna Skovgaard på tlf. 22 22 82 20.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 19.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Sundheds- og Ældreministeiet

Geografi

Holbergsgade 6, København

Ansøgningsfrist

02 maj 2019

Søg jobbet

Nanna Skovgaard på tlf. 22 22 82 20 http://sum.dk/Om-ministeriet/Job-i-ministeriet.aspx