Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Junior Analytiker til SEB Markets, Fixed Income

SEB

Nordens førende Markets-afdeling søger en talentfuld studerende, der hos SEB får en unik mulighed for at udvikle sig professionelt i rollen som analytiker. 

I SEB Markets beskæftiger vi os med rådgivning og handel med obligationer, derivater, aktier, valuta, renter, råvarer mv. Du bliver en del af et dynamisk miljø med engagerede kolleger i SEB Markets. Din base bliver i vores team i obligationsanalysen sammen med nogle af de bedste analytikere i Danmark, og du vil på ad hoc basis assistere resten af Markets operationen. Samtidig bliver du en del af vores globale SEB Markets organisation med 450 medarbejdere og kontorer i de fire nordiske hovedstæder samt London, New York, Hong Kong, Singapore, Shanghai og Frankfurt.

Dine opgaver

Gennem dine arbejdsopgaver får du indblik i, hvordan vi opbygger infrastruktur og analyseplatform til at understøtte professionelle investorers investeringer indenfor renteområdet.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at:

  • understøtte IT-infrastrukturen i hele renteområdet inklusiv Sales og Trading
  • medvirke i den løbende opgradering af vores analyseplatform
  • bidrage med databehandling til udarbejdelsen af relative værdianalyser

Din profil

Du er studerende med stor interesse for finansiel økonomi, matematik og programmering. Vi forestiller os, at du læser på en videregående uddannelse inden for økonomi eller finansiering, f.eks. HA, Polit eller Matematik-økonomi, ideelt på sidste år af din bachelor eller på overbygningen, og er blandt de bedste på din årgang. Du har forudgående erfaring med programmering, gerne med Visual Basic og C++, og har interesse i at anvende det som en væsentlig del af jobindholdet.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • brænder for at arbejde med obligationer og derivater
  • har en god talforståelse og har stærke analytiske evner
  • arbejder struktureret, og at du i opgaveløsningen har fokus på kvalitet og detaljer.
  • trives med at arbejde selvstændigt med løsning af programmerings- og databehandlingsopgaver
  • har et stort drive, har lyst til at bidrage og er villig til yde en ekstra indsats, når situationen kræver det

Vi tilbyder

Vi tilbyder et attraktivt læringsmiljø med en stejl indlæringskurve, og som er målrettet talentfulde studerende, der ønsker at kvalificere sig til en karriere indenfor bank eller investering. Sammen med dig har vi fokus på din faglige og personlige udvikling. Din gennemsnitlige arbejdsuge er på ca. 20 timer, og du deltager selv i planlægningen af arbejdstiden. Vi er fleksible i forbindelse med eksamensperioder. Du bliver en del af et professionelt internationalt miljø med kompetente og dedikerede kolleger.

Sådan søger du

Søg jobbet online eller kontakt Head of Fixed Income Research Claus Hvidegaard, tlf. 33 28 10 88, hvis du vil høre mere om stillingen. Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV og eksamenskarakterer via knappen ”Ansøg” senest d. 28. april 2019. Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Om SEB

SEB er en ledende nordisk finansiel koncern. Som relationsbank tilbyder SEB i Sverige og de baltiske lande finansiel rådgivning og et bredt udbud af andre finansielle tjenester. I Danmark, Finland, Norge og Tyskland har SEB stærkt fokus på corporate og investment banking, ud fra et fuldservice koncept til erhvervsvirksomheder og institutionelle kunder. Virksomhedens internationale karakter afspejles i, at SEB er repræsenteret i over 20 lande verden over.

Læs mere om SEB Danmark på www.seb.dk og om SEB koncernen på www.sebgroup.com 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

SEB

Geografi

Bernstorffsgade 50, 1577 København, Danmark

Ansøgningsfrist

28 april 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online eller send din ansøgning, CV og eksamenskarakterer til Claus Hvidegaard, claus.hvidegaard@seb.dk, tlf. +45 33 28 10 88