Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Økonomistuderende til Dansk Energi

Dansk Energi

Har du lyst til at arbejde med data indenfor energiområdet?

Så har vi i Dansk Energi et interessant og fleksibelt studenterjob med gode faglige udfordringer.

Vi søger en økonom (stud.polit. eller lignende).

Du vil komme til at arbejde sammen med et dedikeret hold af økonomer, ingeniører og cand. scient’er i Dansk Energis afdeling for grønne forbrugere. Vi beskæftiger os med en lang række klima- og energifaglige emner – både politisk og analytisk.

Jobbet består i første omgang af behandling og systematisering af en bred vifte af data indenfor energiområdet.

Vi håber, at du kan en masse og derudover, at du vil vokse med opgaven. Vi forestiller os at du med tiden kan foretage kvantitative og kvalitative analyser af problemstillinger indenfor energiområdet i samarbejde med afdelingens medarbejdere.

Du er tidligt i studiet. Du har gode karakterer. Relevant erfaring vil naturligvis være et plus, men vi prioriterer i lige så høj grad engagement og et ønske fra dig om at kunne anvende de værktøjer, som dit studie har givet dig.

Vi forventer, at du har solidt kendskab til Excel, har øje for detaljen og er kvalitetsorienteret. Det vil være en fordel, hvis du har forståelse for statistik, økonometri og for SQL databaser. Jobbet vil samtidig give dig god mulighed for at udøve og træne dine kompetencer inden for netop disse områder.

Arbejdstiden: Ligger typisk på 15 timer om ugen. Der er høj fleksibilitet i forhold til at lægge timerne, så det passer med studierne og eksamenslæsning.

Hvem er vi, og hvad arbejder vi med?

Dansk Energi er energibranchens interesseorganisation. Dansk Energi lægger vægt på, at vores dialog er faktabaseret og veldokumenteret.

Praktiske oplysninger

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte seniorøkonom Torsten Hasforth (tha@danskenergi.dk / 35 300 479).

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 17. maj 2019. Vi indkalder dog løbende til samtale. Stillingen besættes når den rette kandidat er fundet. Kort ansøgning mærket ”økonomisk studentermedhjælp” vedlagt eksamensudskrift samt CV mailes til tha@danskenergi.dk.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Energi

Geografi

Frederiksberg

Ansøgningsfrist

17 maj 2019

Søg jobbet

Torsten Hasforth - tha@danskenergi.dk - 35300479