Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analyst Assistant til Aktieanalysen

Carnegie Investment Bank

Start din karriere i en af Nordens førende investeringsbanker

Har du stor interesse for danske aktier og selskaber, og har du en særlig passion for aktieanalyse? Trives du i et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø, hvor indlæringskurven er stejl og arbejdsopgaverne varierende?

Et studiejob i Carnegie giver dig en unik mulighed for at arbejde sammen med de dygtigste specialister i branchen. Samtidig får du fingeren på pulsen og et fantastisk indblik i det nordiske aktiemarked.

Aktieanalysen er en del af Securities-teamet og vi er i dag 20 kolleger i afdelingen, heraf også flere andre studenter. På baggrund af et unikt og dybdegående analyseprodukt rådgiver vi professionelle investorer over hele verden.

I Carnegie vil du opleve en moderne arbejdsplads med et ambitiøst men uformelt arbejdsmiljø, hvor alles bidrag er vigtige - inklusive dit.


Varierende arbejdsopgaver

Der vil være variation i jobbet fra de mere rutineprægede administrative opgaver til deltagelse i større projekter, der kræver en højere grad af selvstændighed og kreativitet i løsningerne. Du vil komme til at bidrage til løsningen af følgende opgaver:

·  Dataindsamling og -bearbejdning

·  Vedligeholdelse af vitale regneark

·  Udarbejdelse af kvantitative rapporter

·  Assistance i udarbejdelsen af aktieanalyser

·  Produktion af morgennyhedsmail til  kunder

·  Forecast- og valuationmodeller

Kompleksiteten i dine arbejdsopgaver vil udvikle sig i takt med din indsats og erfaring.


En ægte holdspiller

Positivt teamwork og en uformel omgangstone er en stor del af Carnegies succes, og vi søger derfor en ægte holdspiller. Det er også vigtigt, at

du kan håndtere et højt arbejdstempo, samtidig med at du bevarer overblikket og dit gode humør. Som person er du samtidig udadvendt og serviceminded.


Du er analytisk og kvalitetsbevist

Du har et naturligt drive, god talforståelse og en veludviklet analytisk sans. Din arbejdsform er struktureret og praktisk, og det er vigtigt for dig altid at levere høj kvalitet.

Du er ved at færdiggøre din bachelor med vægt på finansiering, og dit gennemsnit placerer dig i toppen af din årgang.

Du har solid erfaring med Excel og PowerPoint. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med programmering i VBA, HTML og/eller Javascript. Vi hører også meget gerne fra dig, som har erfaring eller interesse for at arbejde med Big Data.

Da vi arbejder i et internationalt miljø, er det en forudsætning, at du taler og skriver både flydende dansk og engelsk.

Fleksibel arbejdstid

Arbejdstiden vil være ca. 20 timer om ugen. Din uddannelse er vigtig for os, så vi er naturligvis fleksible, når du har travlt på studiet. Vi forventer ligeledes fleksibilitet fra din side i forhold til presserende opgaver og projekter.

På vores hjemmeside kan du læse mere om Carnegie som arbejdsplads. Her kan du også læse de indlæg vores andre studenter har skrevet om, hvordan det er at arbejde i Carnegie, og hvilke opgaver de løser.

Har vi vagt din interesse?

Ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer uploades via vores karriereside her senest den 15. maj 2019. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR på 32 88 02 00 eller pr. e-mail HR@carnegie.dk.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Carnegie Investment Bank

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

15 maj 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online