Studentermedhjælper til Nykredits GDPR-team i København

Nykredit

Vil du være med til at drifte og udvikle kundevendte løsninger og processer inden for persondataområdet (GDPR) og udenlandsk skat (FATCA og CRS)? Så er du måske vores kommende kollega. 

Vi søger en performanceorienteret holdspillerI Nykredit har vi fokus på at passe på vores kunders personoplysninger. Vi arbejder på tværs af koncernen med at optimere vores forretningsmæssige løsninger for at styrke persondataområdet og den gode kundeoplevelse.

Du bliver en del af et velfungerende team med seks kolleger i afdelingen Regulatorisk Forretningsimplementering (RFI) med i alt 35 ansatte. Teamet har ansvar for at implementere forretningsmæssige løsninger i forbindelse med lovgivningen om behandling af personoplysninger, FATCA og CRS for hele Nykredit-koncernen. Teamet er placeret i RFI, som også har ansvaret for antihvidvask.

I teamet har vi et dynamisk arbejdsmiljø præget af kolleger, der brænder for faglighed og for at udvikle og drive gode løsninger og implementeringer i forbindelse med regulatoriske forandringer inden for GDPR, FATCA og CRS.

Dit kommende job
Som studentermedhjælper kommer du både til at arbejde selvstændigt og arbejde tæt sammen med afdelingens specialister. Du skal derfor have interesse for at arbejde løsnings- og forretningsorienteret og med en bred vifte af opgaver af både analytisk og praktisk karakter. Du kommer bl.a. til at: 

  • sørge for analyse, indtastning og validering af persondata i Nykredit-koncernens processer
  • bistå teamet med udarbejdelse af risikovurderinger og konsekvensanalyser i medfør af persondatalovgivningen
  • gennemgå og opdatere forretningsgange
  • teste og reviewe robotter til dannelse af rapporter
  • opdatere diverse kommunikation og vejledninger på Nykredits intranet
  • bistå teamet med håndtering af databrud og indberetninger til Datatilsynet.

Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen fordelt på to-tre dage, men i perioder kan det være nødvendigt at lægge en ekstra indsats, når en deadline skal nås, ligesom vi naturligvis er fleksible i eksamensperioder.

Ambitiøs, fleksibel og imødekommende 
Du er studerende på en juridisk eller økonomisk uddannelse fx jura, HA eller polit og har mindst et par år tilbage af dit studie. Vi forventer, at du har interesse for det finansielle område, og det er en fordel, hvis du har kendskab til Nykredit-koncernen. Vi lægger endvidere vægt på, at du er analytisk, arbejder struktureret og er god til at overholde deadlines. Du er god til at samarbejde og opbygge relationer, og du har gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt. Du har et godt humør og trives med frihed under ansvar.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Heidi Kejser, 44 55 30 06.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

28 april 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online