Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Hands on studentermedhjælper til økonomi- og regnskabssupport

Foundation for Environmental Education

Om os

FEE er en paraplyorganisation med medlemsorganisationer i mere end 70 lande verden over. FEE arbejder for at fremme uddannelse i bæredygtig udvikling gennem sine fem programmer: Eco-Schools, Young Reporters for the Environment, Learning about Forests, Blue Flag og Green Key. FEE er internationalt anerkendt af diverse FN-organisationer som en førende organisation der fremmer og implementerer bæredygtig udvikling. FEE's internationale hovedkontor ligger i København og har i øjeblikket 16 medarbejdere. For mere information om FEE og dets programmer henvises til www.fee.global. FEE er en engelsktalende organisation og arbejdssproget er engelsk.

Jobbeskrivelse

FEE søger en studentermedhjælper til en deltidsstilling i vores økonomi- og regnskabsafdeling. Vedkomne skal have gå-på-mod og lærelyst, samt være opsat på en del rutinemæssige opgaver. Du bliver en del af teamet som er domineret af en international stemning med ansatte fra mere end 10 lande og en uformel tone.

Med reference til virksomhedens økonomileder, får du indblik i alle dele af økonomifunktionen i en spændende international organisationen og du får regnskabsfunktionens grundlæggende færdigheder solidt forankret, samt indblik i de unikke økonomiske udfordringer ngo’er står overfor.

Dine opgaver spænder blandt andet:

·  Generel bogføring og afstemning mellem bank og regnskabssystem

·  Fakturering og opfølgning på kunder

·  Støtte til økonomifunktionen for eksempel forslag til procesforbedringer

·  Analyseopgaver for eksempel lønsammenligning

Dine faglige kvalifikationer:

·  Du er i gang med eller har lige afsluttet en relevant uddannelse

·  Du kan kommunikere flydende på engelsk såvel mundtligt som skriftligt

·  Du er rutineret bruger af Excel

·  Erfaring med økonomisystemer såsom C5 eller Microsoft Dynamics NAV er en fordel

Dine personlige kvalifikationer:

·  Du har fokus på detaljer og arbejder struktureret og sikrer derved høj kvalitet i dit arbejde

·  Du ser frem til et rutinepræget afbræk ved siden af et hektisk studie

·  Du er engageret, nysgerrig og sætter en ære i at være en løsningsorienteret og proaktiv sparringspartner for økonomilederen

FEE tilbyder:

Du bliver den anden halvdel af et lille effektivt økonomiteam, hvor du får sparring og træning i alle aspekter af økonomi- og regnskabsfunktionen fra økonomilederen. I denne rolle får du mulighed for at  hjælpe med at præge den fremtidige regnskabsfunktion. Med udgangspunkt i ugentlige rutiner får du mulighed for at hjælpe med udviklingen af intern rapportering til såvel projektledere og ledelsen. Du får en afvekslende hverdag sammen med gode kollegaer, der værdsætter det gode sociale sammenhold.

Der er tale om en lønnet stilling på 15 timer om ugen med fleksible mødetider og mulighed for at variere timetalet fra uge til uge.

Ansøgning

Hvis ovenstående matcher dine ønsker og din nuværende profil, vil vi gerne høre fra dig så hurtigt som muligt. Din ansøgning og dit CV bedes udfærdiges på engelsk og sendes til: Bjarke Kronborg, bjarke@fee.global senest søndag den 2. juni 2019. Bjarke er desuden også behjælpelig med at svare på spørgsmål om stillingen.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Foundation for Environmental Education

Geografi

København

Ansøgningsfrist

02 juni 2019

Søg jobbet

email Bjarke Kronborg på bjarke@fee.global