Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til Client Onboarding i Capital Markets Operations i Nykredit, København

Nykredit

Vi søger en student til Capital Markets Operations. Vil du være en del af et fagligt udfordrende og spændende miljø, hvor vi har ansvaret for kundeoprettelser, markedsåbninger, trade flow og administration af professionelle handelsdokumenter inden for investeringsområderne i Nykredit-koncernen? Du får samtidig mulighed for et godt springbræt til din videre karriere i den finansielle branche. 

Dine opgaver spænder bredt
Via samarbejde med interne interessenter, depotbanker, kunder og investeringsrådgivere skal du løse en bred vifte af driftsmæssige og administrative opgaver i tæt samarbejde med vores interne samarbejdsparter Nykredit Markets, Nykredit Finans, Nykredit Portefølje Administration og Nykredit Asset Management. Desuden arbejder vi løbende på at forbedre processer og arbejdsgange og lægger derfor stor vægt på, at du evner at bidrage aktivt til optimeringsprocessen. Der vil være en stor bredde i opgavernes art, og du vil blive en del af vores Client Onboarding team i CMO med 2 studenter og 7 fuldtidsansatte.

Du læser cand.polit., cand.merc. eller lignende, alternativt kommer du fra en IT-uddannelse på niveau med cand. merc. Du har rigtigt gode IT-kundskaber og er vant til at arbejde med Office-pakken, herunder specielt Excel. Du behersker dansk og engelsk flydende i skrift og tale.

Du er struktureret, ansvarsbevidst og initiativtagende
Du arbejder med sans for kvalitet, har fokus på detaljerne, kan overskue helheden, samtidig med at du overholder daglige deadlines. Vi lægger vægt på, at du er engageret og har stort gåpåmod. Du får en bred kontaktflade, så gode kommunikations- og samarbejdsevner og en positiv indstilling er afgørende for din succes. Det er desuden vigtigt, at du er i stand til at håndtere nye systemer og er klar på både rutineprægede opgaver såvel som udviklingsopgaver.

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen med mulighed for ekstra timer i ferieperioder og færre timer i eksamensperioder. Vi forventer generelt, at du er fleksibel omkring arbejdstiden i travle perioder. 

Hvem er vi? 
Du bliver en del af et team der har højt engagerede kolleger – med fuld power i hverdagen, vi har stor fokus på projekter og optimering. Vi hjælper hinanden på kryds og tværs af arbejdsopgaver, og derved opnår vi mange forskellige kompetencer og har sjældent to dage, der ser ens ud. Vi har en uformel og afslappet omgangstone og har en naturlig respekt for hinandens arbejde. Vi er beliggende på Kalvebod Brygge i København.

Er du interesseret?
Søg stillingen online. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt Head of Client Onboarding Zusanna Christensen, 44 55 18 54.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

20 maj 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online