Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Holdspiller til stærkt middle office-team i Funding & Kapital

Nykredit

Fuldtidsstilling

Drømmer du om et job i en finansiel virksomhed i rivende udvikling? Vil du arbejde et sted, hvor din faglige og karrieremæssige udvikling prioriteres højt? Og kan du se dig selv i et stærkt fagligt miljø, hvor du kommer til at arbejde med de bedste i branchen? Så er jobbet som analytiker i Funding & Kapital måske noget for dig.

Dit nye job
I afdelingen løser vi primært treasury middle office-opgaver for Nykredits investeringsafdeling, som investerer koncernens egenkapital (fonds) samt for Funding, som håndterer hele Nykredits likviditets- og realkreditflow – altså kernen i vores forretning. Vi har ansvaret for dækkende kontroller og forretningsgange, økonomisk styring, budgetopfølgning og balanced scorecard, emission af obligationer og forretningsudvikling på fondsområdet.

Dine opgaver
Vi søger den rigtige person, som skal være med til at styrke overblikket over handelsprocesserne samt den finansielle og forretningsmæssige kontrol og governance på fonds- og fundingområdet. Du kommer bl.a. til at arbejde med at sikre, at der findes et godt overblik over handelsprocesserne samt sikre, at alle handelsaktiviteter er veldokumenterede med klart definerede ansvar og opgaver.

Du kommer til at spille en nøglerolle i at sikre, at maskinrummet er i god stand. Du vil få lejlighed til at udvikle den dybe faglighed på vores derivathandler, hvor du vil være kompetencemæssig spydspids på den daglige afvikling og de bagvedliggende aftaler. Du vil samtidig være personen, som skaber overblikket i de sjældne tilfælde, hvor driftsforstyrrelser indtræffer, og vi hurtigt skal tilbage på sporet. Du bliver en vidensressource, som vi vil trække på i projekter, hvor nye lovkrav eller forretningsmæssige muligheder gør, at vi skal udvikle vores processer og systemer.

Din baggrund
Fagligt har du en afsluttet kandidatgrad i bagagen, og du har måske allerede et par års erfaring fra en finansiel virksomhed. Alternativt er du nyuddannet med lyst til fuld fart på karrieren i den finansielle sektor. Du er analytisk stærk, og du evner at formidle kompleks viden forståeligt. Hvis du forstår SQL-forespørgsler eller grundlæggende programmering, er det et plus.

Personligt er du en afslutter, som får opgaverne i mål til tiden. Vores afdeling bliver beskrevet som dem med overblik og styr på tingene, og det samme siger man sikkert om dig. Du ved godt, at resultater skabes i fællesskab, så det falder dig naturligt at være kontaktskabende og fremme en aktiv dialog med dine samarbejdspartnere.

Din nye arbejdsplads 
Funding Operations består af 10 medarbejdere, og vi lægger vægt på høj faglighed og trivsel. Sammen med de øvrige 42 medarbejdere i Funding & Kapital sidder vi på Kalvebod Brygge i hjertet af København.

Er du interesseret? 
Søg stillingen online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Laura Juul Stubgaard, 44 55 11 42 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

Vi læser ansøgningerne hurtigt og indkalder løbende kandidater, som fanger vores interesse til en kop kaffe, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

21 maj 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online