Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analytisk akademiker til overvågning og analyse af el- og gasmarkederne

Forsyningstilsynet

Fuldtidsstilling

Er du ambitiøs og nysgerrig på forsyningssektoren? Vil du gerne anvende din analytiske værktøjskasse i et område i hastig udvikling? Så søger vi lige nu en analytiker til Center for transmission, engrosmarked, REMIT og internationale forhold (TERI). 

Spændende analytisk stilling inden for et område i rivende udvikling 

I TERI arbejder vi løbende med at udvikle vores overvågning af el- og gasmarkederne, både på et overordnet plan for engrosmarkederne og for handelsaktiviteter på energimarkederne. Til at bidrage til dette arbejde søger vi en analytiker med interesse for energisektoren til at lave monitoreringsrapporter, analyser af markedsdata, bidrage til afgørelser mv.  

Udover vores overordnede markedsovervågning arbejder TERI med overvågning af energihandel i medfør af EU-forordningen om integritet og gennemsigtighed på engrosenergimarkederne (REMIT), der har til formål at fremme åben og fair konkurrence på engrosmarkederne til fordel for de endelige forbrugere. REMIT indeholder forbud mod markedsmanipulation og insiderhandel, og Forsyningstilsynet har ansvaret for at håndhæve REMIT i Danmark. Du vil skulle varetage forskellige opgaver, herunder analyser af mulig markedsmanipulation eller insiderhandel, i forbindelse med vores håndhævelse af REMIT.  

I TERI arbejder vi derudover bl.a. med vilkår for adgang til infrastruktur, implementering af det indre marked for energi i EU og udvikling af velfungerende markeder i Danmark, Norden og EU. Du vil i den forbindelse komme til at samarbejde med kolleger i centeret om godkendelse af markedsdesign og -metoder samt udarbejdelse af rapporter.  

Med et job i Center for TERI får du mulighed for en bred indføring til energiområdet, som er et område i rivende udvikling med stor betydning for samfundet. I hverdagen vil du arbejde tæt sammen med dine kolleger i Forsyningstilsynet. Stillingen indebærer også tæt samarbejde eksternt med andre energiregulatorer, EU-agenturet for samarbejdet mellem energiregulatorer (ACER), andre danske myndigheder på energiområdet og aktører på markederne. 

I forbindelse med samarbejdet med bl.a. andre energiregulatorer og ACER, kan du forvente rejseaktivitet til europæiske destinationer, i gennemsnit ca. 1-2 dage hver 2.-3. måned. 

Motiveret, struktureret og nysgerrig analytiker 

Du er uddannet cand.polit., cand.merc. eller har en anden uddannelse, hvor data og analyse er centralt. Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller har et par års erfaring og har mod på en stejl læringskurve. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med større mængder data i Excel eller andre databehandlingsprogrammer.

Vi forventer desuden at du: 

  • Har gode analytiske evner og er interesseret i at sætte dig ind i et område i hastig udvikling, kendetegnet ved komplekse problemstillinger
  • Er struktureret, resultatorienteret og har fokus på detaljer
  • Behersker både dansk og engelsk på et højt professionelt niveau, og det er en fordel, hvis du har gode formidlingsevner
  • Er talglad og har lyst til at bidrage til både store og små opgaver. 

I TERI er vi 17 kolleger, der alle arbejder med tilsyn og monitorering af engros- og transmissionsmarkedet, så hensynet til velfungerende danske og europæiske markeder varetages på bedst mulig vis. Der er derfor rig mulighed for kvalificeret sparring og oplæring i at arbejde med energiområdet. 

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling 

I Forsyningstilsynet er vi 100 engagerede medarbejdere, der skaber rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning. I december 2019 flytter vi til nye, flotte omgivelser på torvegade 10 i Frederiksværk. 

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv. 

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne kontorchef Mads Lyndrup på ml@forsyningstilsynet.dk eller på telefon 4171 5404. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC. 

Interesseret? 

Har vi fanget din interesse, så søg stillingen gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse. 

Ansøgningsfrist: søndag den 19. maj 2019. 

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Forsyningstilsynet

Geografi

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Ansøgningsfrist

19 maj 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online