Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Økonom med interesse for økonomisk regulering af monopoler

Forsyningstilsynet

Fuldtidsstilling

Vil du være med til at udvikle og implementere metoder og modeller til regulering af monopoler, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du muligheden for at blive en del af en dynamisk organisation med alsidige opgaver og gode kollegaer. 

Spændende rolle i reguleringen af energivirksomheder 

Ønsker du at arbejde med økonomisk regulering af monopoler – en regulering der giver forsyningerne incitamenter til samme omkostningseffektivitet, som andre virksomheder har under effektiv konkurrence, og til at finde løsninger der tager samfundsmæssige hensyn? Som økonom i Forsyningstilsynet er du med til at omsætte love og regler til rammer, der tilskynder energiforsyningerne til at levere høj forsyningssikkerhed, grøn omstilling og innovation, samtidig med, at energiforsyningerne er effektive og sætter lave priser samt tilbyder forbrugerne rimelige vilkår. 

Vi tilbyder en stilling med opgaver, der kræver et højt fagligt niveau, og som giver dyb indsigt i økonomiske forhold, rammevilkår og øvrige mekanismer i reguleringen af naturlige monopoler. Som vores nye kollega vil du primært komme til at beskæftige dig med reguleringen af energivirksomheder og med at sammentænke reguleringen på tværs af forsyningsområder, herunder at sikre at reguleringen indholdsmæssigt er tidssvarende. 

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, herunder strategiarbejde, fastsættelse af indtægtsrammer, vurdering og godkendelse af investeringer samt analyser og monitorering af udviklingen i sektoren.  

I Center for Økonomisk Regulering af Net får du 20 kollegaer, der hovedsageligt er økonomer og jurister.  

Fagligt stærk økonom 

  • Du er uddannet cand.polit., cand.oecon., cand scient. oecon. eller har en lignende samfundsfaglig uddannelse med stærke analysekompetencer. 
  • Du er analytisk tænkende, og du arbejder med en høj grundighed og er i stand til at se problemstillinger fra flere forskellige vinkler, ligesom du hurtigt formår at sætte dig ind i nye fagområder.  
  • Du har interesse for energisektoren og ser en positiv udfordring i at arbejde sammen med andre faggrupper, og du trives med at arbejde i krydsfeltet mellem økonomi, jura, teknik og politik og med tæt kontakt til energisektoren og interesseorganisationer.  
  • Du har gode formidlingskompetencer mundtligt såvel som skriftligt.  
  • Som person er du i stand til at tænke kritisk, have fokus på detaljen og de bagvedliggende politiske processer.  
  • Du er vant til at indgå i tæt samarbejde med kollegaer, men kan ligeledes arbejde selvstændigt.  

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling 

I Forsyningstilsynet er vi ca. 100 engagerede medarbejdere, der skaber rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning. I december 2019 flytter vi til nye, flotte omgivelser i Frederiksværk.

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv. 

Interesseret?

Har vi fanget din interesse, så tøv endelig ikke med at søge stillingen gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse. 

Ansøgningsfrist: 10. juni 2019. Der indkaldes løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi planlægger samtaler fra den 12. juni 2019. 

Tiltrædelse snarest muligt. Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold. 

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne kontorchef Thorbjørn Nejsum på telefon 41 71 54 30 eller specialkonsulent Michael Schrøder på telefon 41 71 54 25. 

Alle, uanset etnisk baggrund, alder og køn, opfordres til at søge. 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Forsyningstilsynet

Geografi

Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Ansøgningsfrist

10 juni 2019

Søg jobbet

Søg jobbet online